ко стана
Здравейте на всички ! Искам да ви попитам един въпрос, който ми прави впечатление ! Имам Midea msg-12hr и когато го включа на отопление включва pre-def и след 5 минути почва да духа топло ! Но след 5 минути пак включва в pre-def ! Питам защото мисля да викам специалисти да го допълнят но да знам дали да ги занимавам ! (правена му е профилактика пред 1 месец )
Работата не е за допълване....
Имам напредвид че ми вади 15 градуса на охлаждане и затова ще ги викам ! Но незнам дали да ги занимавам !
Ако отворите прозореца , ще се изненадате, колко бързо ще станат 15° в стаята! [emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Съгласен съм ! Но мисля че иска допълване.Обаче не съм сигурен дали е R410A или R22.
Еdit:На външното тяло е избелял натписа а на вътрешното е на недостъпно място.
Задължително допълнете с отритнатия R22.
Да но има ли нещо свързано от недостик и това че влиза в режим pre-def 5-6 пъти докато дигне налягането ?
HR-а пука вътрешен колектор и клеморед на компресора. Това за 22/407. Тапа ще е малката болка...
Абревиатурата за R410a e HRN/HRN2
midea forever, лично аз в тази машина бих инвестирал, само ако проблема беше кондензатор. Нищо повече. Всичко останало е безсмислена инвестиция в нещо старо и без никаква енергийна ефективност.
Значи сам да вземеш решение, а не да чакаш някой друг да го направи вместо теб.