Страница 7 от 52 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 773
Like Tree59Одобрявам

Midea MSG-12HR - всичко свързано с този модел

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Re: Midea MSG-12HR - всичко свързано с този модел.

Мога да кажа смело че климатика midea msg-12hr e пален боклук!!! Ако някой е на друго мнение може да поспорим на далго и на широко!!! Осака е с класи по добар климатик.Имам мидеа msg-12hr и сам мнг разочарован и не съм само аз.Замерил сам 5 климатици осака 12-ки и духат при -8 градуса външна темп. 57 градуса а 2 с 61 е тва ако не е топлина здраве му кажи.А горките мидейки едва духат с 45 градуса.Е на вас оставам избора на климатик вие решете дали да се топлите или да мръзнете като мен.И пак повтарям тва не е само мое мнение!!!

mod edit badr:
    Този пост си го пуснал в три теми.Оставям го тук,а на другите места го трия.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

А тая Осака температурата дали си я взима от околната среда или от якото нагревателче?

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

MSG - серията на Мидеа е най железния климатик от нискоценовия сектор при правилно ОРАЗМЕРЯВАНЕ МОНТАЖ и ПОЛЗВАНЕ няма никакви проблеми

5. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Ами сега ше ти кажа lavsho климатика мидеа ми е монтиран в 14 квадрата така че ти кажи дали е правилно оразмерен.Монтажа е направен като по учебник с вакомпомпа тръбниа пат е 1.40 см максимум.Просто и монтажната група каза "толкова си може машината".Иначе уж духа с 48-50 градуса.Но в сравнение с осаките е пълно дърво.Сам направи сметка мидеа 48-50 , осака 57-61 градуса.Мнг. ше ми е интересен коментара ти !!!

6. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    MSG - серията на Мидеа е най железния климатик от нискоценовия сектор при правилно  ОРАЗМЕРЯВАНЕ  МОНТАЖ  и ПОЛЗВАНЕ няма никакви проблеми
    Ами ......

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Ами сега ше ти кажа lavsho климатика мидеа ми е монтиран в 14 квадрата така че ти кажи дали е правилно оразмерен.Монтажа е направен като по учебник с вакомпомпа тръбниа пат е 1.40 см максимум.Просто и монтажната група каза "толкова си може машината".Иначе уж духа с 48-50 градуса.Но в сравнение с осаките е пълно дърво.Сам направи сметка мидеа 48-50 , осака 57-61 градуса.Мнг. ше ми е интересен коментара ти !!!
    Ти да не мислиш, че Даикин 12-ка конвенционален духа повече от 50 градуса на максимален вентилатор. Съвесем нормално ти топли мидеата. Ако сметнеш отдаваната мощност ще видиш, че е както си пише. Брат ми има Оска с нагревател и въобще не ми я хвали. Сигурно от Е-он са много доволни от нея.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Мога да кажа смело че климатика midea msg-12hr e пален боклук!!! Ако някой е на друго мнение може да поспорим на далго и на широко!!!
    Ами аз например съм на друго мнение! Та когато по новините споменаваха за рекордни студове, в Търново един колега каза че е измерил -24* с термометър от колата си! Ми не ме остави мидейката.... Е, вярно че по-малко топли, ама все пак е проектиран до -7*. Точно тогава бях станал , беше 5,30 часа сутринта (бях болен и предния ден прекарах в дрямка, цялата нощ се въртях и накрая станах) и понеже си нямам работа толкова рано викам да измеря.... Значи при зададени 20* в стаята беше 18* а температурата от вътрешното тяло беше 36*! (Някой може ли да каже това на колко киловата отговаря?) Сутринта отново го сложих на 23* и в стаята пак стана 21*, а навън си беше под -10*.... Според мен не е толкова зле, да не забравяме че това е един от най-евтините клими...

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Добра си е старата МИДЕЯ/ MSG12HR решетест панел/.Бабата при -14 си се грееше с нея без никакъв проблем - слага на 26-27 градуса и в стаяна много добре/към 24-25/.Моя малкия пъпеш като слезе при нея/в къща живея/, каза, че му било много добре.

11. Тук е от
    May 2005

В няколко теми съм пуснал снимки и коментари - MIdea MSG12HR си е много добро решение - отоплявам 20 квадрата неизолирана всекидневна със стара дограма в панел. Дори и преди два дни на -8,4 според датчика на терасата, пак си грееше добре. Е, харчи малко повече, но не е претенциозен, а и за ценовия си клас е добре. А ако на някой му е създал проблеми - да си провери монтажа и фреона. Не може заради един калпав по незнамсикви причини климатик да се прави генерален извод за всички климатици от тая марка.

12. Тук е от
    Jan 2008

Може ли да ми кажете как се прави профилактика на Мидея MSG 12 HR?

13. Member
    Тук е от
    Jan 2008

да споделя и аз моите впечатления от мидеята която имам вече трета зима.с риск да дръпна дявола за опашката.безупречна работа до минус 14 градуса ,поне по ниски в БУргас температури аз не съм мерил.без да и е правена профилактика само чистя филтрите когато се сетя.дванайска е не е инвертор,топля и охлаждам с нея 14 квадрата стая.а по шум на външното тяло я сравнявам с няколко накичени осаки на около ми тя пред тях мърка като коте.и последно до сега не съм я видял да се обледи.

14.  

15. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Цитат Първоначално публикувано от marto68
    да споделя и аз моите впечатления от мидеята която имам вече трета зима.с риск да дръпна дявола за опашката.безупречна работа до минус 14 градуса ,поне по ниски в БУргас температури аз не съм мерил.без да и е правена профилактика само чистя филтрите когато се сетя.дванайска е не е инвертор,топля и охлаждам с нея 14 квадрата стая.а по шум на външното тяло я сравнявам с няколко накичени осаки на около ми тя пред тях мърка като коте.и последно до сега не съм я видял да се обледи.
    Значи казваш че изобщо не се заскрежава така ли ? Я ми кажи мерил ли си с каква темп. духа на горещо на medium при стая загрята до 20 градуса и външна темп -1,-2 градуса ?

16. Member
    Тук е от
    Jan 2008

вентилатора ми е на авто режим от както съм купил климатика, зададена му е 23градуса температура в стаята е 22,5 сега е около нулата вънка а е и доста мъгливо цял ден.не ми се мери колко градуса духа. за мен това е много относително понятие по важно е че прави зададените градуси в стаята .

17. Тук е от
    Dec 2007

сега последно тоя модел има ли йонизатор или няма? и как се включва?

18. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Значи казваш че изобщо не се заскрежава така ли ? Я ми кажи мерил ли си с каква темп. духа на горещо на medium при стая загрята до 20 градуса и външна темп -1,-2 градуса ?
    Температурата не е единствен критерии, защото тя се променя в зависимост от дебита на вентилатора. Затова е грешка да се сравняват изходните температури на два различни модела или марки! Мога да те уверя че изходната температура на мидея и фуджицу 12-ки е близка, но фуджицуто духа много по-силно и следователно отделя доста повече топлина (мидеята е около 3,6 кв., а фуджицуто 5,3 кв.!)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 52 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Midea MS12F-12HRN1 F6 - всичко свързано с този модел
    От krasiika във форум Климатици Midea
    Отговори: 16
    Последно: 10-09-14, 23:36
  2. XBMC Media Center: Настройки и всичко свързано с него
    От jabkata във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 13
    Последно: 24-05-14, 11:08
  3. Midea MSR-09HRN1 (R6) - всичко свързано с този модел.
    От krasiika във форум Климатици Midea
    Отговори: 2
    Последно: 02-07-12, 22:37
  4. Midea MSF-12HR - ремонт
    От helios1 във форум Климатици Midea
    Отговори: 27
    Последно: 25-04-10, 18:43
  5. Упътване за Midea STT-12HR
    От dagoburd във форум Климатици Midea
    Отговори: 2
    Последно: 01-10-09, 19:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе