А какво ви е впечатлението от новите модели като качество на механиката и електрониката. Старите ги хвалеха, че са доста безпроблемни в това отношение
А какво ви е впечатлението от новите модели като качество на механиката и електрониката. Старите ги хвалеха, че са доста безпроблемни в това отношение
Учудвам се на мерака Ви да се "метнете" на някое "дръвце"...
Даааа, типично български форум, питаш нещо- и всички се надпреварват да ти обясняват колко си тъп. На друго място вече видях мнението, че тук под 1500- 2000 лв за климатик нито се препоръчват, нито се одобряват, ама не им вързах и се надявах, че може да се получи някакъв теоретичен дебат. Явно не съм бил прав
Препоръчват се, даже много - ама втора употреба!
колега,с пръдня боя не ставааааааа.само тук в българия искаме хубаво и евтино-МИ НЯМА ТАКОВА НЕЩО.ако искаш да чуеш,че мидеята е супа-дупа-вундаба..еми не е.
Виж в каталозите на МИДЕЯ.От всеки модел имат по 3 модификации, грубо казано по- висок, среден и нисък клас.Различни са машините.От там в разните електронни магазини са различни и теглата на телата.У нас обикновено се продава третата.МИДЕЯ имат хубави северняшки серии, ама у нас не се продават, поне аз не съм виждал.
Това е католага на >МИДЕЯ 2014<
Дават - Premier, Oasis и Neola. Ама такова животно Midea MS11MU-12HRFN1 11M1 с 38кг външно - няма. Аз поне не виждам никъде......
Този пост е редактиран от preparatos; 30-06-14 в 14:54.
Ами явно данните по нашите сайтове не са точни.
Никой не иска да чуе, че Мидеята е супер- дупер. Понеже знам, че един модел е с няколко различни модификаций и тук вкарват обикновено най- евтината, ми стана интересно дали този път не са вкарали нещо различно, което да си заслужава да се погледне. Иначе вече съм се начел на мнения, че само нов климатик над 2000 лв. или втора ръка над 1500 лв. са истински. И колкото и да не ви е приятно- отдавна вече марки няма. Всичко се прави еднодневка, не само климатиците. И дори и най- прехвалените марки си имат проблемите и кофти серий, а дори и най- евтините се случва да пуснат добра серия
Е няма как да има отзиви на машини от няколко месеца. Реално още нямат прекарана зима.
ясноооооооооооооо искаш да плющиш дявола във въздуха..............моли се да няма тежки зими,че бахура ще е прясно натъпкан.
Този пост е редактиран от upili; 30-06-14 в 18:01.
Интересно.Тук се продава модела за охлаждане Оазис MS11MU-12HRFN1 | Климатици Инвертор | Продукти | Midea Онлайн Магазин за 859лв. а В Гърция се продава модела работещ до -15 градуса Midea Neola MS11D-12HRDN1-QC2 Inverter Κλιματιστικό Τοίχου (Σε 10 άτοκες δόσεις) :: DF PRESIDENT-FIORENTINOS за 749лв.Е как да си купиш Мидея.
Мидея са масово продавани климатици в България. Ниската им цена оправдава многото недостатъци, които имат. Затова никой тук не ги квалифицира като качествени и ергономични. За да е доволен потребителя от тази марка, следва да ползва модела предимно около номиналната му мощност и да не го ползва за отопление при температури под 0 градуса по Целзий. 29- килограмовите външни тела са изключително неефективни при отопляване на помещения, по-големи от 35 кубически метра, когато външната температура е отрицателна.