Здравейте, от лятото съм собственик на нов модел Midea MS11MU-09HRFN1 Oasis A+.За сега имам повече наблюдения за режим на охлаждане, лятото се справя доста добре и съм довлен от инвестицията. От около месец го ползваме за отопление, като последните дни са си студени за сезона. За сега мога да кажа, че се справя добре, като сравнение мога да дам само Panasonic 9JKE, който е в по-голяма стая. Вътрешното тяло работи малко по-шумно от Панасоника, но се понася, а външното забележително по-шумно. На режим отопление сякаш отстъпва една идея. Дават го до -15 градуса, но се надявам поне до -10 да се държи горе долу нормално. Пак като сравнение с Панасоника, него го дават до -5, но ме е топлил зимата и на -10 с размразяване от време на време. Лятото избирах Мидеата по характеристиките най-вече за отопление, като за цената си от 700 лева, това е най-доброто на пазара мисля и в момента. От всичко се надявам поне да гори по-малко ток от Панасаника и ще съм доволен от покупката. Друго сравнение е големината на телата. Размерите са почти едно към едно с 12-ката Панасоник, което ми вдъхва някакво доверие. Ами това е за сега, в дълбоката зима ще споделя повече инфо. Ако някой се интересува от нещо може да размърда темата, когато се наложи.