Много механика бре.
Предпоставка за проблеми и шумчета.
Това може да е наследмика на Дайсейкая
Много механика бре.
Предпоставка за проблеми и шумчета.
Това може да е наследмика на Дайсейкая
GAIA в Бг. сигурно няма да го има защото е скъп . Другите модели от линка ги продават Бг . без ТХ .
Здравейте, направих check за грешки с приложението и видях това. Работи си иначе климатика. Какво показват? Повторих го след известно време и нямаше грешки.
Този пост е редактиран от fest04; 28-10-21 в 22:25.
https://www.youtube.com/watch?v=feqq...BC%D0%B0%D1%82
руснаците са барнали клонинг на All Easy Pro Nordic
някой има ли модела Extreme Save Pro ,да сподели впечатления .. че ми се слага в една стаичка 11-12 квадрата .. като му гледам данните на хартия ми допада .
20dB го дават .. няма да е шумен и гледам минимумите са като на брийзлес ( който също е опция де но е малко по скъп )
А има ли управление на турбината през 1%
- - - - - - - - - -
Да видях му упътването.
Има почти същите функции като Брийзлес.
Външното му е малко по леко. И минимумът му е малко по висок.
На Midea 12 BreezeleSS охлаждащата мощност е 3.51 kW (1.31 ~ 4.36), 11980 BTU (4471 ~ 14881)и отоплителната мощност е 3.80 kW (0.87 ~ 4.54), 12969 BTU (2969 ~ 15495.
Интересува ме BTU на охлаждане и отопление на Midea Extreme Save Pro 12 и 09. И BTU на Midea Mission II. 12 и 09. Търсих ги но ме можах да ги намеря.Въпроса ми е от двата модела кой е с по малък дебит и ще работи по комфортно в малко помещение.Едни мои познати използват само през събота и неделя малко помещение остъклено изцяло от едната страна и искат климатик но държат задължително да е 12000 BTU., да е икономичен и да не е скъп. Тези два модела се вписват в изискванията им. Затова се интересувам кой от двата модела е с по нисък дебит и ще работи по комфортно в малко но студено помещение. Midea 12 BreezeleSS им идва скъп.
Този пост е редактиран от GLARYS; 23-01-22 в 13:51.
мишъна не съм го зачитал но другия има много ниски дебити ( то и вътрешното тяло е много малко ) както и го дават 19 дб на сайлънт ,също така следва да има минимума на Брийзлес като гледам параметрите ( вероятно и компресора е същия ) .. машинката е с КОП 5 а е 950 лв ( 9ката ) и си заслужава да се вземе
Днес ходих и измерих помещението което е 47 кубични метра. Днес при външна температура от -2 градуса вътре температурата беше 5 градуса при положение, че вчера през деня това помещение беше отоплявано а снощи температурите паднаха до -6 градуса.Избора за климатик за това помещение което ще се климатизира само през събота и неделя е Midea 12 xtreme save pro който ще се монтира през следващия месец.Видях в упътване то на дистанционното му управление, че поддържа промяна с 1 процент от степените на турбината както е и при MIDEA BreezeleSS.
чудно ,аз съм хвърлил око на 9ката за една малка стаичка - ще споделяш впечатления и от него ,даже може да направиш тема като пристигне и имаш наблюдения