И аз съм на това мнение за насилието и както виждаш последното ми изречение е "Което няма да го направя." Нямам и намерение да ги заливам със информация. Само искам да знам кога ми говорят глупости за да избегнат гаранционото обслужване и разходите на фирмата им което явно направиха при профилактиката.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
А преди малко както си вървеше на 22 градуса при зададени 23 и външна -4 започна да стопля направи 23 след малко 24 и изключи след включването му вече час стои пак на 22 вътрешната температура.
valen1 - не става въпрос за отрицателни а за положителни и не е толкова немощен защото аз го знам как топлеше при -10 защото тогава на аптеката и магазина ми а и на всички съседи климатиците им бяха станали на снежни човеци само моркова им липсваше и съвпадението щеше да е пълно.
ssilent - Аз и Панайот от Биг Брадър да сме роднини "боже опази". А на истинските му роднини и пари да им даваш няма да признаят ,че са му такива. Той е лекенцето на Гълъбово. Ти май четеш избирателно ! И кое по-точно ти се завъртя из главата ,че си го помисли това за "пацо" ?
Ако и теб се опитват да те правят на маймуна ти какво би направил ? Да ида при комисията за защита на потребителите ли ? Няма смисъл.