A без приложението може ли да се показва колко киловата харчи и с кои копчета.
за сега не ,уж обещаха да го добавят
Демек без приложението не можеш нищо да ползваш
в какъв смисъл нищо ? доста от по интересните неща ги има само през приложението да ( седмичния таймер ,опцията да се включва - изключва гледайки през гугъл къде се намираш ,променлива крива на градусите в режим сън ,фаворити ,и други ) ,но всичко останало което го има по дистанционното си го ползваш без приложението
А по напред беше писано че уаифи модула е отделно и го слагат техниците а аз не видях да слагат нещо. Мога ли да видя дали има уайфай. И при всяко тръгване ли трябва да пускам да следи темп от дистанционното. Като е пуснато веднъж не го ли запаметява.
не го запаметява .. а ти колко често го пускаш ? моя не е спиран от месец ..
Във процес на преместване съм и всеки ден ги пускам и спирам. Но днес ги пускам на 18 градуса и ги оставям до неделя без спиране. И в неделя вече ще вдигам градусите. На 22 ли на 24 ще видим колко ще е топло. Днеска вече 3 часа бачкат на 18 и си държат и на дистанционното 18. Вентилатора е на авто.
дори да ползваш собствения му датчик държи доста добре градусите ,не намирам съществена разлика между 2та вида работа ..
Искам да им налучкам наи добрата работа и ги оставям цяла зима. Аз досега бях на пелети и сега за първа зима ще се отоплявам на клими. Но предполагам че това ще им е работата. Наи много да намаля малко вентилаторите да не са на авто. Те като си загреят цялата къща предполагам че ще си спират и тръгват за да си подържат зададената темп.
ако отопляваш цяла къща няма да спират много много ,просто ще се кротват като няма топлозагуби
Вчера и днес имах свободно време и тествах Midea 09 BreezeleSS на различни режими. При отоплена стая с включен режим FOLLOW ME климатика да следи температурата от дистанционното управление на автоматичен режим на турбината климатика слиза до най-ниското ниво на шум и дебит като не се разбира кога тръгва и кога спира, шумът и дебита е същия когато турбината е в режим на следене. Според мен това е най-добрия режим на ползване на климатика-на режим FOLLOW ME и на автоматична турбина.За спане може да се избере тих режим на турбината. При тръгване на автоматичен режим на турбината няма издухване както при стария ми климатик Toshiba Suzumi , няма форсиране.На всички режими на турбината дори и на тих режим няма успиване на климатика и се поддържа зададената температура, при мен поддържа 1-1.5 градуса повече от зададените по показанията за стайната температура от дистанционното управление. Пробвах го на охладена стая му за дадох 30 градуса и се развъртя на максимум 1410 вата.Два дена вече го ползвам с включена функция FOLLOW ME и така климатика влиза по рядко в ОН/ОФ и самия ОФ като времетраене се увеличи при този режим на работа.
3 стаи с коридор общо около 60 квадрата. Със пвц дограма и къщата е измазана без изолация като на таваните на етажа е гипсо картон със вата.
Този пост е редактиран от kaptagona; 07-12-21 в 18:39.
Как са дефростите, нагревателите при нужда ли работят, половин България валя сняг . Почти съм се навил да сложа един в кухнята.
снощи удари един дефрост към 12 часа таман си лягах навън беше около нулата но много влажно ,и преди малко цъкна едно дефростче ,навън е -1-2 някъде с тънка мъглица ,всичко е в скреж .. та вероятно е бил заскрежен ,не съм ходил да го гледам .. инак дефроста продължава всичко 7-8 мин докато пак задуха топло ,не е особено шумен ядва се .. доста пропукват пластмасите обаче при дефрост ( при он оф утихнаха и само спорадично чувам някое цъкване ) ,надявам се след време да поутихнат и при дефрост ... в момента както е -1 някъде навън се е кротнал на 180-190 вата ,топлообменника пак е побелял леко