Ползва се на Auto. Ето една графика от последните 24 часа![]()
Ползва се на Auto. Ето една графика от последните 24 часа![]()
еми ти си писал че постоянно работи на 600-700 вата а тази графика друго показва .. такива кратки развъртания на до 600 вата прави и моя от време на време
Всеки следобед работи постоянно над 600w, през другата част от денонощието си е нормално. Забравих да спомена,че работи на 26°, ако сваля градусите надолу е още по-зле
Този пост е редактиран от Ankh; 16-07-24 в 13:59. Причина: Допълнителна информация
Може би говори за периода межди 16:40 и 20:40. Със западно изложение ли е стаята? В 20ч се намесва сянка и зора рязко свършва.![]()
Югозападно изложение, 4ти от 5 етажа, 2 външни стени, около 18 км2 . Апартамент хол(18кв.м), спалня(12), кухня(13) и коридор (8) работят 2 климатика с отворени врати. В хола е BreezeleSS-a, в спалнята 9-ка All Easy Pro. Само климатика в хола работи по този начин. В спалнята си работи около 200, на час, час и нещо се форсира до 700+ за минутка и пак спада
най-вероятно е от югозападното изложение - следобяда слънцето слиза по-ниско , почва да напича диркетно през прозорците ( като е високо напича покрива) , съответно колкото по-горен етаж , толкова по-топло става вътре
При мен изложението също е югозапдно и същото съм го забелязал и аз ( MHI е климатика де ) от сутрин до следобяд на 100-150в-200в , към 4-5 скача на 400-450 и към 8-9 слиза под 100в. Иначе аз съм задал 23гр , нагоре ми е топличко
Здравейте, към днешна дата можели да се намери първата ревизия с 29кг-то тяло?
Югозапад, след обяд, …40С вън на сянка, а на слънце….
Нищо и няма на машината, толкова и трябва, толкова консумира.
Здравейте, харесал съм си брийзлес 9ка за малка спалня от 11кв., има няма 25 кубика. Ще се използва само за охлаждане през лятото, когато става непоносимо топло в стаята, въпреки, че е със западно изложение. Въпросът ми е кой от двата модела да взема, Е или +. Ясно е, че + е по-добър, но с оглед на обстоятелствата има ли причина да избера него?
днес 3 часа 40 градуса ,няма лабаво ..
При нас в Плевен това не е само за 3ч. и не само за 1 ден. Преди няколко дни си показваше 44гр. на едно заведение отгоре таблото.
Здравейте,
Първо лято го ползвам активно този климатик, монтиран е в спалнята.
Виждам, че има три различни режима с бутона "breezeless" на дистанционното, лошото е, че и при 3-те ми духа. Има ли някакъв чалъм, на кой режим най-малко се усеща?
И вторият ми проблем, като намалявам вентилатора през приложението от 100 до 5, по усещане и звук все едно го намалявам от 100 до 80, така ли се дължи и при вас? Или ако говорим в обороти, примерно от 3000об/м намалява на 2000об/м, разлика не пропорционална на 5%
Аз си представях, че например на 5% няма почти да има обороте, няма да се чува, но не е така.
Опита ли с изцяло затворена клапа ?
Daniel365 пробвай с режим DRY.
Не съм сигурен как ад я затворя, на кой режим се затваря напълно? Опитах с 3-те режима с бутона "breezeless" на дистанционното, променя се положението на клапите, но никога не е затворено - външната(бяла) според мен като цяло пази в посока надолу, докато по-вътрешната(черна) си променя положението като въздухопотока минава между двете(поне така ми се струва)
Ще опитам.