Ползва се на Auto. Ето една графика от последните 24 часа
Ползва се на Auto. Ето една графика от последните 24 часа
еми ти си писал че постоянно работи на 600-700 вата а тази графика друго показва .. такива кратки развъртания на до 600 вата прави и моя от време на време
Всеки следобед работи постоянно над 600w, през другата част от денонощието си е нормално. Забравих да спомена,че работи на 26°, ако сваля градусите надолу е още по-зле
Този пост е редактиран от Ankh; 16-07-24 в 13:59. Причина: Допълнителна информация
Може би говори за периода межди 16:40 и 20:40. Със западно изложение ли е стаята? В 20ч се намесва сянка и зора рязко свършва.
Югозападно изложение, 4ти от 5 етажа, 2 външни стени, около 18 км2 . Апартамент хол(18кв.м), спалня(12), кухня(13) и коридор (8) работят 2 климатика с отворени врати. В хола е BreezeleSS-a, в спалнята 9-ка All Easy Pro. Само климатика в хола работи по този начин. В спалнята си работи около 200, на час, час и нещо се форсира до 700+ за минутка и пак спада
най-вероятно е от югозападното изложение - следобяда слънцето слиза по-ниско , почва да напича диркетно през прозорците ( като е високо напича покрива) , съответно колкото по-горен етаж , толкова по-топло става вътре
При мен изложението също е югозапдно и същото съм го забелязал и аз ( MHI е климатика де ) от сутрин до следобяд на 100-150в-200в , към 4-5 скача на 400-450 и към 8-9 слиза под 100в. Иначе аз съм задал 23гр , нагоре ми е топличко
Здравейте, към днешна дата можели да се намери първата ревизия с 29кг-то тяло?
Югозапад, след обяд, …40С вън на сянка, а на слънце….
Нищо и няма на машината, толкова и трябва, толкова консумира.
Здравейте, харесал съм си брийзлес 9ка за малка спалня от 11кв., има няма 25 кубика. Ще се използва само за охлаждане през лятото, когато става непоносимо топло в стаята, въпреки, че е със западно изложение. Въпросът ми е кой от двата модела да взема, Е или +. Ясно е, че + е по-добър, но с оглед на обстоятелствата има ли причина да избера него?
днес 3 часа 40 градуса ,няма лабаво ..
При нас в Плевен това не е само за 3ч. и не само за 1 ден. Преди няколко дни си показваше 44гр. на едно заведение отгоре таблото.
Здравейте,
Първо лято го ползвам активно този климатик, монтиран е в спалнята.
Виждам, че има три различни режима с бутона "breezeless" на дистанционното, лошото е, че и при 3-те ми духа. Има ли някакъв чалъм, на кой режим най-малко се усеща?
И вторият ми проблем, като намалявам вентилатора през приложението от 100 до 5, по усещане и звук все едно го намалявам от 100 до 80, така ли се дължи и при вас? Или ако говорим в обороти, примерно от 3000об/м намалява на 2000об/м, разлика не пропорционална на 5%
Аз си представях, че например на 5% няма почти да има обороте, няма да се чува, но не е така.
Опита ли с изцяло затворена клапа ?
Daniel365 пробвай с режим DRY.
Не съм сигурен как ад я затворя, на кой режим се затваря напълно? Опитах с 3-те режима с бутона "breezeless" на дистанционното, променя се положението на клапите, но никога не е затворено - външната(бяла) според мен като цяло пази в посока надолу, докато по-вътрешната(черна) си променя положението като въздухопотока минава между двете(поне така ми се струва)
Ще опитам.