имаш ли снимки на тоя двоен топлообменник ? според мен не е възможно да е двоен предвид че тялото е с габаритите и теглото ( и най вероятно и компресора ) на брийзлес .. освен това не е по евтин ,къде го гледаш по евтин ?
До колкото разбрах при ОФФ бута само малката клапа. Успява ли да отклони струята към тавана по този начин?
На Kaisai само модела PRO е с двуредов и външното е 35 кила
При ОФ като повдигне малката клапа нагоре отклонява само част от въздушната струя и когато стоиш срещу вътрешното тяло се усеща въздушната струя. Не разбирам много от климатици но дебита не е много малък и при ОФ и при тих режим ми се струва че е еднакъв и не се усеща кога климатика тръгва след ОН и кога влиза в ОФ на тих режим.По същия начин ми работи и Hitachi 25RPE, затова не монтирайте вътрешното тяло срещу легло, диван или бюро.
Този пост е редактиран от GLARYS; 30-12-21 в 14:37.
Малко ми е кофти мястото за това питам. Това подухване малко ми "сви перките".
Почвам да се озъртам за Екстрийм. Там е с плътна клапа и предполагам подухването ще е нагоре. Ако вдига клапата при ОФФ
Не вдига клапата.Просто намалява температурата на няколко градуса над зададената и оборотите на турбината спадат, така че едва се усеща движението на въздуха
Климатика е на 23 градуса на дист.показва 24 на фолоу ме а на приложението 25.8. Кое е вярно.
Нали на дистанционното показва темп.в стаята.
Ко ма напрай ти бе!
Как така няма да вдига клапите? Ако и турбината върти като на минимум вентилатор си е ветрилник отвсякъде.
На какво разстояние се усеща полъх при Брийзлесс при ОФФ?