Страница 76 от 77 ПърваПърва ... 266674757677 ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 1152
Like Tree601Одобрявам

Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++

има версии на брийзлес ,при които този режим реално не работи - писано е по назад в темата ( не затваря клапата ) .. може би трябва да се ъпдейтне софтуера през приложението ,предлага ли ви ъпдейт ?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Пълното затваряне на клапата сатава само когато е тъмно.

Избираш показаното и дърпаш пердето и клапата се затваря
    Тук качих как става при моят климатик

https://www.youtube.com/watch?v=j7oSIxSvrDI

Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от SPaun; 22-07-24 в 20:30.

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

това не е вярно ,при мен работи и денем
    Aleksandars одобрява това.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2005

За теб знаем още от едно време. Поне може да изгледаш клипа.

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

не се отваря клипа ти

7. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

GLARYS одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Оправих го

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Здравейте.Имат ли голяма разлика тези два модела Midea Breezeles E CB1-09HRFN8-E/CB1-09HFNX и MIDEA BreezeleSS+ MSFAAU-09HRFN8-I/MSFAAU-09HRFN8-O
    Струва ли си да се инвестира в по-скъпия и по-нов модел. Виждам, че назад в форума се пише за килограмите на външното тяло.За тези два модела по-колко килограма трябва да са на външните тела за да са от качествините.Поне така разбрах може и да съм в грешка ? Виждам,че на тези модели климатици жалузи или пластмасите,които насочват струята дали ще е в режим на отопление или охлаждане са с много малки дупчици.Мен ме притеснява това, че климатика ще се монтира над легло и при режим на отопление или охлаждане, ако жалузи или пластамасите,които насочват струята са в най-горно полужение през тези малки дупчици все пак ще преминава ли някаква струя,която би се усещала,когато си под климатика,а именно той ще се монтира над легло,което би било проблем,ако се усеща някакъв дискомфорт от струята?
    Този пост е редактиран от vastas; 24-07-24 в 10:51.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2014
    Живее в
    Любимец

Цитат Първоначално публикувано от vastas Виж публикацията
    Здравейте.Имат ли голяма разлика тези два модела Midea Breezeles E CB1-09HRFN8-E/CB1-09HFNX и MIDEA BreezeleSS+ MSFAAU-09HRFN8-I/MSFAAU-09HRFN8-O
    Струва ли си да се инвестира в по-скъпия и по-нов модел. Виждам, че назад в форума се пише за килограмите на външното тяло.За тези два модела по-колко килограма трябва да са на външните тела за да са от качествините.Поне така разбрах може и да съм в грешка ? Виждам,че на тези модели климатици жалузи или пластмасите,които насочват струята дали ще е в режим на отопление или охлаждане са с много малки дупчици.Мен ме притеснява това, че климатика ще се монтира над легло и при режим на отопление или охлаждане, ако жалузи или пластамасите,които насочват струята са в най-горно полужение през тези малки дупчици все пак ще преминава ли някаква струя,която би се усещала,когато си под климатика,а именно той ще се монтира под легло,което би било проблем,ако се усеща някакъв дискомфорт от струята?
    Имам Midea Breezeless и при охлаждане и при отопление въздушната струя не се усеща под климатика

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2019

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    има версии на брийзлес ,при които този режим реално не работи - писано е по назад в темата ( не затваря клапата ) .. може би трябва да се ъпдейтне софтуера през приложението ,предлага ли ви ъпдейт ?
    От приложението Midea Air няма опция за ъпдейт, но виждам, че има вече ново приложение - Smart Home, ще го пробвам тези дни дали няма да има ъпдейт през него.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Чрез приложение не се ъпдейтва "софтуера" на климатика, а само "софтуера" на WiFi модула. Няма как да вкарате нови функции, ако климатикът не ги притежава. Вариант е ако реално ги има, но не са достъпни чрез дистанционното.
    Gena_bs одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

По-вероятно е определени функции да не са достъпни в някоя версия на приложението, а да са налични от дистанционното.
    Hardware updates на климатика не се извършва през приложението за телефон/ таблет. За Wi-Fi модула включително.
    Внимателно четете анотациите за съответните приложение и каква им е целта!
    SmartHome (midea.com)
    Midea Air - Apps on Google Play
    Този пост е редактиран от Gena_bs; 24-07-24 в 15:29.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Мисля, че може при моите. Един път даде възможност за 2г. Приложение NetHome Plus - 2 броя климатици Kaisai One+ (Мидея някаква). Не знам да има друг firmware освен на модулите. Стана доста бавно и при двата.

Този пост е редактиран от VanDan; 24-07-24 в 17:57.

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Има, ама update е възможен вероятно през сервизен порт и физическо свързване към PC.

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2019

Цитат Първоначално публикувано от Daniel356 Виж публикацията
    От приложението Midea Air няма опция за ъпдейт, но виждам, че има вече ново приложение - Smart Home, ще го пробвам тези дни дали няма да има ъпдейт през него.
    Да се самоцитирам, последвах всички съвети от форума без резултат. Изключих го от тока за 20мин и махнах батериите на дистанционното, свалих новото приложение, има опция за ъпдейт, но ми дава, че съм с най-новата версия, опитах и на тъмно, пак не затваря клапата, опитах и на режим Dry, на него изобщо Breezeless режимите не се вкючват. Какво прави при трите режима - при Breeze away мести клапите и започва да пази леко, при Breeze Mild пак ги мести и при Breezeless не прави никаква промяна от Breeze Mild - т.е. при тези 2 режима позиционира клапите еднакво. Други идеи? Да се обадя на някоя фирма, кои биха били запознати с този проблем? Може и да имат решение, просто ние да не го знаем...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Midea MSG-12HRN1, или Midea 12 V1 "Vertu", или Gree GWH12NB
    От kaliniliev във форум Климатици Midea
    Отговори: 57
    Последно: 26-02-16, 22:21
  2. Midea MSR5 12hrn1 или Midea MSG 09hr
    От арх. Пътко във форум Климатици Midea
    Отговори: 12
    Последно: 09-10-13, 22:26
  3. midea cu 12 ha
    От westa във форум Климатици Midea
    Отговори: 3
    Последно: 30-07-11, 09:08
  4. Има ли разлика между Midea MSG-12HRN и Midea MSG-12HRN1
    От armen във форум Климатици Midea
    Отговори: 9
    Последно: 30-08-10, 21:25
  5. Midea
    От alexb във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 29-10-04, 19:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе