какви са предимствата на BreezeleSS++ спрямо All Easy pro Nordic?
На хартия ми изглеждат много подобни,?
какви са предимствата на BreezeleSS++ спрямо All Easy pro Nordic?
На хартия ми изглеждат много подобни,?
На този въпрос може да отговори адекватно, само човек, който ги има и двата монитарни във идентични помещения. Даден климатик монтиран във различно по обем помещение, начин на изложение и други би работил по различен начин. Аз като ползвател на easy pro nordic съм много доволен и на отопление и на охлаждане. Breezless++ в темата има доста изписано за него,а за easy pro nordic по-малко,но е хубаво да се вземе мнение от хора,които ги имат и ползват,а не от чули-недучули,че мидеата е куча марка.
Този пост е редактиран от aleksandurcho; 29-06-24 в 01:11.
Здравейте.
Бих искал да попитам относно Breezeles модела , понеже има 9- ки , които са с различни букви в наименованието на модела (и също с различна цена) , какви са разликите межди тези двата :?
https://nicemag.bg/product/invertore...on-r32/5220/bg
https://nicemag.bg/product/invertore...on-r32/1502/bg
Другото , което бих искал да попитам , понеже получих препоръка от Александрас за спалня 12 м2 да сложа Breezeles 9 ка или това https://nicemag.bg/product/invertore...on-r32/4384/bg
Заслужава ли си повече Мицибушито с оглед на това ,че е по- престижна марка и съобразно разликата в цената ?
това са два различни климатика на практика ,разликата както виждаш не са само буквите - сравни им параметрите и теглата на телата
Midea Breezeles E CB1-09HRFN8-I/CB1-09HFNX - O, 9 000 BTU - тегло на външно тяло 22.7 кг.
Да разбирам ли ,че този модел няма общо с моделите , които се обсъждат в тази тема ?
Обсъждани са по назад.Първия е поокастрен и на ниски температури ефективността му пада повече от втория. Мицубишито е интересна машинка за малки спални с мебели, за пръв път го виждам и евала, че са помислили и за новото строителство в БГ
Здравейте, вече над месец ползвам климатика, но ми се струва че нещо не е наред. Дали е слаб за моите условия или имам проблем, надявам се вие да помогнете. Става въпрос за 12-ка в стая 24м2 само с вътрешна изолация... след първоначалното пускане е нормално да работи на максимална мощност, но при мен го прави доста дълго време. Външното тяло е много шумно и тресе, което се усеща и вътре в стаята. Минимума който виждам е около 340в., но доста често се форсира за да догонва зададената температура.
Ако го пускате да работи само за няколко часа през денонощието е нормално да се форсира максимално за да постигне зададената температура.На охлаждане минимума му е 80 вата но за да работи на тях трябва да е охладена стаята до зададената температура.Също така оказва влияние изложението на стаята, ако има големи прозорци през които през деня да грее слънцето в стаята трудно климатика ще заработи на минимума си.
Пускам го около 9 сутринта и го спирам около 22:30. Стаята се е темперирала още на обяд, като е достигнала зададената температура от часове, но продължава да се форсира и в продължителни периоди работи с около 700-800w
явно е топло горе при вътрешното тяло ,моя ако отворя към коридора който е големичък веднага вдига оборотите
Без клима каква е температурата в помещението?
Каква температура сте задали?
Какво е изложението на помещението? Комшии, външни стени колко има и т.н.?
На какво изложение е инсталирано външното тяло?
Ако сте задали температура под 24C в тези жеги, западно изложение, външни горещи стени и т.н. не 800, ами 1800W може да поддържа.
И защо изключвате климатика, вместо да зададете ниски обороти на турбината, по-висока температура или нощен режим (ако има такъв)?
При 350 вата и не много силен вентилатор трябва да духа с поне 10-12 градуса минимум, може фреона да е заминал
Здравейте!Искам да използвам модела за спалня 16 м2 и ме интересува дали новия модел със по лекото външно тяло слиза във минимума си както по стария модел.Може ли някой който притежава новия да сподели какви са му минимумите и как се справя.Благодаря предварително
аутото на тоя модел е чудесно в режим охлаждане и не трябва да се ползват фиксирани степени