Страница 81 от 81 ПърваПърва ... 3171798081
Резултати от 1,201 до 1,209 от общо 1209
Like Tree609Одобрявам

Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Отговор: Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++

Хора помагайте .По препоръки в избор на климатик се спрях на midea easy pro nordic 9-ка .Но като се консултирах с фирмата,която ще изпълни монтажа ми казаха,че ако монтират този климатик зимата ще трябва да идват често да го размразяват,защото преди време климатика е бил много хубав,но сега вече не е защото софтуера вече е бил бъгнат и въпросната машина не е това,което е била,а именно хубава машина.Не знам колко да вярвам,но това ми казаха.Предлагат ми сега да монтират mitsubishi heavy industries srk20zs-w/src20zs-w premium, но като чета темата за този модел лошо ми става.От това,където прочетох има доста проблеми този климатик, хората доста често пишат за криви турбини, криви втулки, и още доста неща,а пък въпросната фирма иска да ми монтира този модел. Пиша в тази тема,защото в тази фирма имат един изостанал Midea Breezeless с хубавото външно тяло по- тежкото от първите дето е но е изложено в самия магазин за мостра и струва 1100 лв и е 12-ка.Не знам дали е добре да купувам мостра,но пък е доста по -евтин все пак и другото,което ме притеснява,че аз съм си за 9-ка,а този бризлез е 12-ка.Помещението в което ще се монтира климатика е спалня 17 кв панелно жилище 8 последен етаж има изолация външна и вътрешна и пвц дограма и има ли слънце при мене все ме угравя и съм добре.За град Благоевград става въпрос.Не разбирам от климатици ,но при мене какъв и климатик за се сложи дори да е и 9- ка трудно би заработил като истински инвертор,защото е доста топличко когато има слънце и и нямам толкова топлозагуби и ще е доста пъти сигурно оф и он. Питането ми е за бризлеза, е ако се навия да го взема този,който е на мостра не знам удачно ли е да рискуваме за мостра и е 12-ка пък аз съм си за класическа 9-ка, какво мога да очаквам като негативи.Ако отварям вратата има коридор и мога да топля с него и съседната малка децка стая и се чудя каква ще е белята,ако се сложи 12-ка.Дано някой да се отзове,че вече доста се обърках,какво да правя.
    Този пост е редактиран от vastas; 02-07-25 в 20:13.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2023

за тая цена не знам защо се чудиш , 9ка , 12 - се тая , както си казал , ще отвориш вратата . В Благоевград в апартамента преди 4-5 г сложих МЕ 18 в хола дето реално трябва 12 и така стана че на отворени врати се грее спокойно кухнята , коридора и едната спалня през деня ( вечер конвектор) . Другия климатик 9ка е в другата спалня. И да ти кажа грам не съжалявам че сложих по-голям отколкото ми препоръчваха.

като си на последен етаж на тавана имаш ли изолация или не ? щото това си е важно

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Имам вътрешна изолация навсякъде под таван стени всичките от фибран или 2-ка или 3ка дебелина.А затова,че е мостра трябва ли да се притеснявам,аз мисля че не е чак такъв проблем все пак за тая цена,но знам ли .
    Този пост е редактиран от vastas; 02-07-25 в 22:15.

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

взимай Го .. къде е този магазин

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    взимай Го .. къде е този магазин
    Ще си го запазя в тайна, къде е магазина Аз ще го взема, но още ме притеснява това,че ще бъде преоразмерен, но както казах в по-горния пост доколкото съм прочел като инфо, при мене е топличко като има слънце и трудно един климатик ще работи като истински инвертор дори и да е 9-ка. Само не мога да си отговоря на въпроса, ако монтирам този бризлез 12-ка в тази стая 17 кв. м. ще има ли някакъв много голям негатив. Кажете ми какво трябва да очаквам в най-лош сценарий и да не го мисля повече, а да ходя да го взимам, че аз като обикновен протребител просто не искам да се прецакам от това, че не съм наясно с нещата.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2023

на последен етаж като напече слънцето хич няма да съжаляваш ,че си взел една идея по-голям климатик , а и разликата между 9 и 12 не е голяма , виж между 12 и 18 вече си има

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Цитат Първоначално публикувано от Poco Виж публикацията
    на последен етаж като напече слънцето хич няма да съжаляваш ,че си взел една идея по-голям климатик , а и разликата между 9 и 12 не е голяма , виж между 12 и 18 вече си има
    A в режим на отопление през зимата няма ли да тресе нещо, да издава някакви по-силни шумове заради това, че е по-голям и да пречи на съня или да има дискомфорт да притопля стаята. Търсената топлина ще до макс 22 градуса нощно време,защото си е спалня и затова го мисля толкова.Ясно, ако беше хол или всекидневна нямаше да се замислям изобщо.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

този модел 12 и 9 са еднакви хардуерно ,машината не си вдига минимума под нулата и ще ти работи като инвертор за дълги периоди

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Благодаря за отговорите,доверявам ви се напълно.Отивам утре да го взема и се надявам всичко да мине правилно с монтажа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 81 от 81 ПърваПърва ... 3171798081

Подобни теми

1. Midea MSG-12HRN1, или Midea 12 V1 "Vertu", или Gree GWH12NB
    От kaliniliev във форум Климатици Midea
    Отговори: 57
    Последно: 26-02-16, 21:21
  2. Midea MSR5 12hrn1 или Midea MSG 09hr
    От арх. Пътко във форум Климатици Midea
    Отговори: 12
    Последно: 09-10-13, 21:26
  3. midea cu 12 ha
    От westa във форум Климатици Midea
    Отговори: 3
    Последно: 30-07-11, 08:08
  4. Има ли разлика между Midea MSG-12HRN и Midea MSG-12HRN1
    От armen във форум Климатици Midea
    Отговори: 9
    Последно: 30-08-10, 20:25
  5. Midea
    От alexb във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 29-10-04, 18:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе