Да засега съм доволен. Сипах си. Бъди жив и здрав и ти. Наздраве.
всичко това трябва да се гледа на база цената на климатика ,според мен за цената си е съвсем приличен - има си някои забележки но е относително комфортен ,топли и най вече жената е доволна а това е най важното
Ако не искам да ми следи темп.от дистанционното на коя функция трябва да работи.
За да следи климатика температурата от дистанционното трябва да е включена функцията FOLLOW ME. Ако функцията е включена и не искаш повече климатика да ти следи температурата на дистанционното просто изключи функцията FOLLOW ME. IMG_20211216_131012516.jpg
Този пост е редактиран от GLARYS; 16-12-21 в 14:40.
Изключих я. Обаче днеска грее сънце и вътре в стаята стана 26 градуса а те си бичат без да спират. Като са направени на 22градуса.Включих я отново и веднага спряха да духат вентилаторите. И обърнаха малките клапи. Като 26 показваше на дистанционното.
- - - - - - - - - -
Иначе като си следи от дистанционното си държи 22 градуса.
GLARYS , голямата клапа може ли да се завърта в обратна посока - да спира струята напред и да духа право под климатика ?
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Тук също я има....Smart Gentle Wind са я нарекли.
Може да видиш илюстрацията,много добре се вижда.Иначе за климатика освен написаните данни нищо не съм чул.
18/24 са с компресор SANYO според каталога.
https://www.tcl-aircon.ua/catalog/po...ter-r32-wi-fi/
https://www.technomarket.bg/air-cond...pg11i-09188494
Този пост е редактиран от inches9; 17-12-21 в 19:11.
Голямата клапа на Midea BreezeleSS не може да се завърти в обратна посока нагоре и да спира въздуха отпред и да го насочва надолу под климатика. Качвам снимки в която голямата клапа е в най-долно положение и най-горно положение в режим отопление. Но дори и когато голямата клапа е в най-долно положение въздуха не се издухва под самия климатик а под ъгъл навътре в стаята. IMG_20211217_184635560.jpgIMG_20211217_184405950.jpgIMG_20211217_203946424.jpg
Този пост е редактиран от GLARYS; 17-12-21 в 21:49.
в момента на снимката ти е в ОФФ .. като мине в работен режим тази вътрешната малка клапичка се завърта така че да насочи потока право надолу ,ако това е желанието на ползвателя ( голямата трябва да е максимално надолу да не прегражда потока )
Нищо не им пречеше да го направят като при Юкроун. Има си я голямата клапа , даже надупчена , има си моторчета ... само малко заигравка с управлението на моторчета :
Интересно , че имам една служебна дърта 12 годишна мидея която си превърта клапите и на отопление бута струята право под нея.
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Или като китайската цепеница дето топли 80м2
Майтапа настрана, но ако дефенишъна не беше открил цепеницата, сега и аз щях да съм боднал един брийзлес на мястото на цепеницата.
Проверих отново горната и най-долната степен на голямата клапа на Midea BreezeleSS при работещ климатик и те са същите като посочените две мои снимки в които вътрешното тяло е снимано отстрани в моя пост 460.Наистина горната малка клапа се насочва надолу но голямата клапа не може да слезе по-надолу от това което е на снимката.Имам Fujitsu LMCE което духа директно под него и съм пробвал този вариант,но не ми поддържа равномерна температура в стаята. Като му повдигна клапите на около 45 градуса си държи равномерна температура в стаята. Пробвах и на GREE 24 Fairy, но като му насоча максимално надолу клапите дебита на издухвания въздух много намаля, когато повдигам клапите нагоре дебита на издухвания въздух се увеличава.
толкоз неща си изписал да се обясняваш на Мига .. не виждаш ли че търси кусури на климатика .. никой не си ползва на отопление клапата забита право надолу ,напълно излишна опция .