Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 203
Like Tree88Одобрявам

Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW All Easy Pro Nordic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW All Easy Pro Nordic

половината са с конвенционалки за двойно по голяма сума ( и външното им тяло пак е с единичен топлообменник ) ,няма страшно ползвай си климатика не е лош

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

Зададох въпрос относно работата на климатика.Отговорихте ми всякакви други неща, но не и по същество. Благодаря ви за отделеното време. Поздрави,със сигурност хората които са констуирали климатика са вкарали някаква мисъл и технология. Факт е,че климатика се продава в доста държави,има доста видеа със него и т.н.

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2022

Ползвате ли Active clean функцията и колко често? Моя модел между другото няма ориентировъчната информация за ел. потреблението и контрол на LED крушката от приложението, това всички климатици от този модел ли го нямат или аз съм случил на версия от по-ранните в които не е било добавено. Леко неудобство е липсата на контрол над ЛЕД лампите понеже това е нещо елементарно за производителя да направи, но не мога да ги задам завинаги изключени, всеки път от дистанционното трябва да ги спирам.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2021

Цитат Първоначално публикувано от aleksandurcho Виж публикацията
    Да, в студеното време тази консумация някой път и до 400w е добре. На -12 градуса съм го наблюдавал една сутрин беше на около 650w. Но в случайя става въпрос за топло време от порядъка на външна температура +10 градуса и на горе. В стаята около 17-18 градуса. Климатика настроен на 22 градуса. Минимум трудно под 340w след известно време покачва на 440w и изключва. След известно време включва, набира се до 500-600w и така се повтаря. Тоест климатика е непрекъснато в цикъл,спиране и тръгване което е много досадно и дразни. Явно това му е минимума.
    Здравей.
    Климатикът има "тих режим", активирай го и това ще редуцира циклите на включване и изключване.

6. Member Аватара на eleena
    Тук е от
    Jun 2007
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Guroto Виж публикацията
    Здравей.
    Климатикът има "тих режим", активирай го и това ще редуцира циклите на включване и изключване.
    ...за сметка на повишената консумация. Защото по- рядко ще изключва, но моментната консумация няма да падне под 350W, даже напротив, ще се увеличи, което пък означава, че средната консумация на час ще се увеличи.
    its large одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2021

Цитат Първоначално публикувано от eleena Виж публикацията
    ...за сметка на повишената консумация. Защото по- рядко ще изключва, но моментната консумация няма да падне под 350W, даже напротив, ще се увеличи, което пък означава, че средната консумация на час ще се увеличи.
    Не съм сигурен дали средната консумация ще се увеличи чувствително.Това което съм забелязал, че при по-ниските температури, например при -6 градуса и надолу е възможно климатикът да не се справи с отоплението т.к. турбината върти на най-ниската степен.Но тогава като махнем тихия режим, климатикът няма често да се изключва, т.к. по-трудно ще достига градусите на вътрешния датчик.При много студено време аз деактивирам тихия режим и задавам скорост на въртене 10 или 15%.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

От известно време имам този климатик,и ми прави впечатление че шума от движението на фреона на външното тяло е доста отчетлив-оприличавам го на леко течаща чешма.Имам и др.климатици,при които този шум го няма-чува се само перката.Инак климатика си работи нормално,без др.забележки.
    При вас как е,обърнахте ли внимание,и този шум нормален ли е?

10. Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Попово

Ако тръбния път е под 3 метра е нормално.

Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
    busa одобрява това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от tanatos Виж публикацията
    Ако тръбния път е под 3 метра е нормално.

Да,не споменах че тръбния път е по-къс от 3 метра.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Попово

Ето и отговора.

13. Novice
    Тук е от
    Nov 2022

Здравейте по препоръка на Aleksandars си взех климатика от темата за което съм му много благодарен.Работи поддържа си градусите минимума е както сте го описали тук, но ми прави впечатление че дефроства на положителни температури от порядъка на 6 до 10 градуса без да е заскрежен и без да работи на пълни обороти,настроен на 23 градуса и 60% вентилатор.Това нормално ли е вашите как се държат.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2011

и аз по препоръка на Aleksandars купих три такива 12-ки през септември за селска къща в планински район, но засега не се е налагало да пускаме този в спалнята, защото държим вратата към всекидневната отворена и температурата е изравнена. настройките са на 24 или 25 градуса, вентилаторите са на авто, забелязвам по 2-3 размразявания на ден при положителни температури във всекидневната (през нощта вероятно са повече), в детската нямам наблюдения, щото обикновено вратата е затворена по препоръка на фирмата, която ги монтира, оставяме на 16 градуса през седмицата, когато не сме там и засилваме на 24/25 няколко часа преди да отидем за почивните дни.

16. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Е какво ще размразява при положителни температури?
    Сигурни ли сте, че е размразяване а не просто да спира за известно време?

17. Novice
    Тук е от
    Nov 2022

На дисплея изписва DF и от там съдя че е дефрост прави го за кратко минута две не повече.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Да, изписва df и вентилатора спира. Приключва за по-малко от минута.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++
    От kaptagona във форум Климатици Midea
    Отговори: 1151
    Последно: 06-12-24, 14:20
  2. FUJITSU ASYG-09KHCA NORDIC -25
    От tolostoi във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 24
    Последно: 27-04-21, 07:45
  3. General-Fujitsu LTCB/LTCN Nordic
    От Mega във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 5
    Последно: 23-05-17, 23:21
  4. Избор между E09 NKE -3 и 9NKE Nordic
    От SwappeR във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 9
    Последно: 21-11-12, 04:46
  5. Флагман на IVT/Sharp - Nordic модел
    От babati във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 25
    Последно: 22-12-11, 09:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе