Страница 15 от 15 ПърваПърва ... 5131415
Резултати от 211 до 222 от общо 222
Like Tree92Одобрявам

Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW All Easy Pro Nordic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW All Easy Pro Nordic

9ката ми разположена в 22 квадрата южен хол във Варна работи доста комфортно с много редки Офф-ове ,клапата е почти безшумна .. режима Ауто е най подходящ за хол . Има наистина склонност да цъка по някое дефростче на положителни температури ,интересното е че нямат никаква логика - понякога работи с часове при температури около и под нулата без да изключва или дефроства ,друг път още на +3 примерно цъква по някое дефростче макар и доста кратко и безшумно . Бих казал че е подходящ и за спалня .Разхода не му го меря ,колкото харчи толкова ..

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

Защо на ауто режим забравя да дефеоства и трупа лет. Миналата зима ми се наложи да го пускам на студено за да размрази беше блокирал.

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

ще видим ,на моя му е първа зима

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

Относно консумация и минимум когато вентилатора е на сто или 80 процента тогава пада на минимум ако е на тих режим или ауто под 400в почти не пада иначе настроен на 23 гр 80 процента вентилатор на 6гр външна пада на около 340-350в

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Моят климатик 9-ка и е сложен в спалня 17 квадрата спалня с отоворена врата към коридора в панелно жилищи с външна изолация и вътрешна изолация от фибран , ползвам го със следене температурата от дистанционното с обърнат дисплей на бюрото и за сега съм доволен. Те първа започват студовете и ще видим как ще се държи климатика.В Благоевград тези дни е сутрин около 0 до -3 градуса

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

скрииншот на 9ката в 22 квадрата ( юг ,Варна ) зададени 23 и ауто вентилатор ,през нощта е имала един дефрост ( при около 2 градуса предполагам излишен - прави си такива от време на време но рядко ) он-офф няма ,много спокойна работа
    Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Зравейте, имам , Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8-IE който е монтиран в панелно жилище с външна и вътрешна изолация в спалня 17 кв. Ползвам го на 19 градуса със следене на температурата от дистанционнота и жалузите вертикално насочени най на ляво и сила на вентилато 20 % или 10 % или на тих режим на вентилатора, защото на стаята и трябва много-малко да се стопли и в стаята си подържа 21, 22 градуса без проблем дори и при отрицателни температури. Външното тяло от към шум не се чува в стаята, няма тресене или някакъв шум който да се чува вътре в стаята. Питането ми е за вътрешното тяло относно шума. На тези настройки, които съм описал в началото, понякога не винаги след като климатика премине от off в on и започне да работи се долавя шум от фреона според мен като леко шумолене от тръбите и то продължава минути.Днес сутринта, когато се събудих, преди да се разсъня пак започна да шумоли и след 3 мин спря, но като вдигнах щорите просто видях че е вече в режим на off, защото беше вдигнал жалузите.Не съм си играл много, защото само вечер съм си у дома, но на два пъти, когато го направи този номер му вдигам скороста на фана и нещата се оправят и изчезва този шум. Пак казвам не винаги го прави в други случаи когато след off в on климатика си работи много-тихо и комфортно на тези задания. Дори като цяло мога да кажа,че дефростите са почти незабележими, според мен много плавно си ги прави без да има тресене или някакъв странен шум.Тръбния път е 4 метра и е вакумиран климатика пред очите ми. Споделете, при вашите машини дали се наблюдава нещо такова или аз нещо бъркам в настройка или нещо друго,което може се корегира или си е нормално да прави така по някога.
    Този пост е редактиран от vastas; 03-02-26 в 10:22.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

известни шумове от фреон са нормални и ги има и при доста по скъпи марки и модели
    ccankov73, GLARYS и vastas харесват това.

11. Member
    Тук е от
    May 2017

Здравейте, при същия модел забелязвам, че при определена мощност (около 400 вата) при отопление, се чува някакъв високочестотен шум. Като прахосмукачка през някоя друга плоча. Няма да се изненадам да се оплели нещо с монтажа защото бая се "опитваха".

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

При мен не се забелязва такъв шум. Скоро ли е монтиран климаника. Ако си имате гаранция и се съмнявате, че нещо не е наред си викнете фирмата да провери дали всичко е наред. Търсете си правата, то за това е тази гаранция.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

не звучи нормално ,моите впечатления от модела са че е доста комфортен дори за спалня ,макар че моя е в хол

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2017

В спалня е и наистина е комфортен. Прави дефрости рядко, добре топли. Лошото е, че това се появява при условия, които може и повече да не се повторят тази зима. Нещо влиза сигурно в резонанс или са смачкали тръбите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 15 ПърваПърва ... 5131415

Подобни теми

1. Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++
    От kaptagona във форум Климатици Midea
    Отговори: 1291
    Последно: 23-02-26, 14:21
  2. FUJITSU ASYG-09KHCA NORDIC -25
    От tolostoi във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 24
    Последно: 27-04-21, 07:45
  3. General-Fujitsu LTCB/LTCN Nordic
    От Mega във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 5
    Последно: 23-05-17, 23:21
  4. Избор между E09 NKE -3 и 9NKE Nordic
    От SwappeR във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 9
    Последно: 21-11-12, 04:46
  5. Флагман на IVT/Sharp - Nordic модел
    От babati във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 25
    Последно: 22-12-11, 09:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе