Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 66 от общо 66
Like Tree22Одобрявам

Midea EZ-18RD6-I/EZ-18RDH-O Solstice Matte White AI

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Midea EZ-18RD6-I/EZ-18RDH-O Solstice Matte White AI

условията са доста тежки за момента - нова сграда без съседи ,в коридора между етажите темп е колкото навън защото вратата долу е постоянно отворена майстори влизат излизат бачкат по етажите .. никой от никъде не топли ,по време на сесията януари щерката се прибра на Шумен и в апартамента като отидох след месец беше 5 градуса ( вътре ,не навън ) .. така че е нормална тази консумация .. а и се поддържат 24 градуса а не 19-20 както 90% от хората си държат климатиците да са "икономични" .. дефростите при тази марка лесно се лекуват ,лятото ще им обърна внимание ,макар че не ми се виждат особено чести в никакъв случай не са проблемни като при МЕ примерно

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Чудесно ново строителство 5гр вътрешна спомних си студентските години... При мен под 16гр не пада вътре,дори и в крайните северни стаи,отдолу и отгоре нямам съседи.

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

е откъде да дойде това затопляне на апартамента ,като нямам нито един съсед нито аз отоплявам ? целия януари мъгли и студ .. и пак е около 10 градуса над външната средно ,че имаше дни до -10-12 .. същото беше и в Шумен като си купих нов апартамент преди 20г - нито един съсед ,имаше зима до -20-22 .. в едната стая която не обитавахме прозорците се бяха заледили отвътре т.е. под нулата е в стаята .. при теб за да е 16 градуса значи в апартамента се живее .. и мериш необитаема стая но това не е същото ,също в сградата се живее и в коридора между етажите не ти е 0 или надолу .. за да имаш диференциална разлика с темп навън отнякъде в жилището трябва да влизат киловати .. изолацията пречи те да напуснат до известна степен ,но не те отоплява

5. Member
    Тук е от
    Mar 2011

При това положение е така да.Иначе при мене,тези дни забелязвам вечер и сутрин консумация от 220 в,при задание 24гр,но стаята е 16 кв,с 3 външни стени и многообикновен стъклопакет.Иначе мидеята определено ми харесва и все още съм раздвоен,дали да не сложа нея.Гледам се намира за около 550 евро.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Абе 5гр вътрешна както и да я описваш си е трагедия. Неотоплями стаи нямам,визирам като ни нямаше 2 седмици и всичко бе изключено.И мен ми замръзваше стъклопакета на северния край преди изолацията и смяната с троен,като замръзнеше знаех че е под -13гр

7. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Малко изместване темата,но най вероятно Alexi и имал предвид образно че е 5 гр,вероятно е било повече.Иначе имам вила от термопанели,и когато навън беше минус 10-12 гр,вътре беше 2 гр,според датчик на климатика

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Продавам XBOX 360 120 GB Elite !!! Matte Black !
    От benktrade във форум Продава
    Отговори: 6
    Последно: 01-04-11, 19:43
  2. Black & White
    От Wizard във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 21-12-03, 11:24
  3. TV-out - black&white, help!
    От Yozo във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 02-07-02, 04:04
  4. Black & White
    От The_UFO във форум ИГРИ
    Отговори: 13
    Последно: 30-05-01, 22:56
  5. Black&White HELP
    От Aquadark във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 10-04-01, 23:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе