Благодаря ти, Валентин, за обяснението! Сега ми се струва, че всички опции в сервизното меню са ясни по отношение на това какво правят и какво означават.
За съжаление, все още съм объркан по отношение на спора за дистанционното управление. Моля, имай търпение с мен.
Бихте ли могли да ми обясните отново в подробности защо ми предложихте да си купя дистанционно RG10L?
Доколкото разбрах, вътрешният сайт на Midea ви е подсказал, след като сте въвели продуктовия код на външното тяло на моето Oasis Plus, че версиите 2.1 до 2.6 на дънната платка може да имат възможност за промяна на честотата на компресора в режим на отопление, но не и в режим на охлаждане. Но за да направя това, ще трябва да си купя дистанционно RG10L, защото моето RG10P няма възможност за промяна на настройките на честотата на компресора.
Трябва ли да бъде RG10L според вътрешния сайт и документацията на Midea? Питам само за да сме на една и съща вълна и да няма объркване по този въпрос. И дали всяко дистанционно RG10L ще работи? Например едно от All Easy Pro от 2022 г.? Бих искал да потвърдя, че годината на производство на дистанционното няма значение, стига да е модел L.
Казахте също, че всяко ново дистанционно RG10 трябва да има пълния набор от опции в сервизното меню, което за мен противоречи на необходимостта да се вземе друго дистанционно. Освен ако не имате предвид, че същото дистанционно RG10 отпреди 2-3 години може да не е в състояние да променя сервизните настройки, но дистанционно със същото кодово име, произведено тази година, потенциално би могло.