Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 59 от общо 59

Mitsubishi SRK/SRC 35 ZIX-S - моля за мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Re:Mitsubishi SRK/SRC 35 ZIX-S - моля за мнения

edi1- Е прав трябва да темперираш помещението и тогава ще разбереш колко добра машина имаш.Не е вярно,че на 245 вата работят само вентилаторите, компресора също работи . Това, че слиза до 245 вата е много добре защото стария модел неслизаше под 320 вата.
    Mega- Другата зима ще разбереш за какво говоря.

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Да аз не знам дали работи компресора, но просто духа студено на тази мощност. Иначе слиза, макар и за малко, понеже пуснах една духалка накрая да видя какво ще стане и като му помогна той свали до толкова!

4. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Развитието е, че след 36 часа работа, зададено 23 градуса падна на 300-350 вата и така задържа. Минава в дефрост на 4-5 часа при 0 градуса външна температура!

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, идеално, няма какво повече да желаеш.

6. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Повечето е да видим как ще е когато навън стане -8 - 10 градуса

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, да вдигне най-много двойно, ама зависи и от топлозагубите в помещението, де.Но за 28 квадрата си е идеално, дори и 600-700 вата да е консумацията.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Силно се интересувам, предвид извратената форма на тавата на МХИ-то, новият ZIX успява ли да се оттича нормално или също като старите задържа лед в тавата?

10. Тук е от
    Jul 2009

Минаха "сибирските" ( Не са сибирски,за всяко нещо си има време а на това време му беше време! Е*ати зимата 15-20° ) студове и нямаше НИКАКВИ проблеми ! Тъпите медии търсят сензации,преди години си беше съвсем нормално да са температурите по -10 - -15 че и по-малко градуси! Нормален си беше и снега,и студа и вятъра.Че се и задържаше МНОООГО по-продължително приятният зимен марз.И преспите бяха по-нормални,по-зимни и по-големи.И бузките щипеха пак Та нали е зима.А това сега на какво прилича! Бих казал обратното,че не е нормално да имаме Зима със температури и темп. рекорди от по +15 - +20 градуса.Е*ати зимата!!! Побъркахме го това време. А и тези ниски температури определено бяха по-здравословни относно вируси и респираторни заболявания. Сега само тръбят каква криза е ,не криза,бедствено положение и как е критично и колко е сибирско - Ха-Ха-Ха

11. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Не би трябвало и да има проблеми. При мен не задържа лед в тавата за сега. Като прави дефрост, отдолу става чешма направо, след това всичко си е ок! Разбира се когато беше влажно!

12. Тук е от
    Jul 2009

Сега го дават пак да се затопля (Варна) и да плува около нулата,това е най-кофти за машинките ми = много лед.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Прави лед когато работи на on/off. Ако си хване инверторния режим, няма грам лед. Това е установено на 100%.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2009

Не знам,аз като сравнявам с дайкина си мисля че нещо не му е наред-толкова много конденз,съответно лед,бях писал в една друга тема ( нещо от сорта "мигът на истината - сибирски студ....) ,че това с леда се оправи едва след като температурите паднаха под - 8°С . Освен да се е зорил защото бях отворил вратата към входното антре (около 2-3м&#178 ама не виждам как,при условие че и на -18°С нямаше проблеми.

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не, не се е зорил. Като е по-топло, спира по-често. Като спре компресорът, става на практика един естествен дефрост - питата се затопля леко и капки започват да се стичат надолу. Обаче като включи пак компресорът, питата се изстудява бързо и долу хваща лед. А и влажността при по-ниски температури е по-ниска.

17. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Re ...

При мен MHI-то не ми събира лед. Имах проблеми с Panasonic-a с лед в тавата само. Наклоних външното тяло с по една шайба назад и сега няма лед вече. Явно не е могло да се отича добре!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Mitsubishi Elektric MSH-18 NV E4 мнения
    От energo888 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2
    Последно: 02-10-13, 11:46
  2. Mitsubishi Heavy SRK-_ZJ-S - моля за мнения
    От koranto във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 20
    Последно: 06-10-12, 19:58
  3. MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA - Моля за мнения...
    От PlamenIordanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 14
    Последно: 19-05-12, 16:09
  4. Mitsubishi Heavy - моля за сервизни описания
    От dindo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 11
    Последно: 27-01-10, 12:14
  5. Toshiba или Mitsubishi - моля за съвет!
    От fenixss във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 12
    Последно: 27-10-07, 18:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе