Със здраве да си го ползваш!толкова време го чака...помисли за достъпа до външното, не за 3-те метра тръби...![]()
Със здраве да си го ползваш!толкова време го чака...помисли за достъпа до външното, не за 3-те метра тръби...![]()
И това го има. Общо взето съм разтроен малко, относно на коя от двете стени, на най-подходящата е зор монтажа, няма да се скрият тръбите ( защото от хилядите подробности не знам как пропуснах там да ги вкопая зад картона предварително ), дали да опитам да разкъртя картон и ще мога ли да поорежа профили малко без да става огромна дупка, къде да е външното тяло ( 2 метра вляво до прозореца пзоволява монтаж без вишка, без тези два метра под дупката иска вишка..... утре ще позвъня на няколко телефона, ако е под 50 лв ще се замисля, ако искат повече..... то при една профилактика или някакъв проблем има да броя стотаците на вишката....
Но това да ми е проблема.
25 е с едноредов топлообменник май.
Само гледай от вкопаване да не се наложи да слагаш нов картон.![]()
Обсъди го с монтажната фирма, къде е най-подходящо. После ще минем за проверка и почерпка:rolleyes:
П.С. И да вакумират по-дълго!
Този пост е редактиран от pilot; 14-03-13 в 00:19.
Двуредови са. Високия клас са двуредови цялата гама.
Edi какво мислиш за тая разлика в минимала на 25ve спрямо другите и при условие че компресор фреон топлообменници всичко е еднакво .. дали е грешка в каталога ( щото сервизно няма )
Не знам, да ти кажа.На много места гледам 1,8 за 25-ицата и 1 за 35-ицата, и каталога е така, и в други таблици това дават, освен да има някаква грешка в самия основен каталог и от там да се мултиплицира.Не ми се вижда нормална такава разлика.Иначе и друг път е имало разлики за нормалните и северните машини от една серия, ама тази е много голяма.
Този пост е редактиран от edi1; 14-03-13 в 10:27.
мтакааа ... мисля другата седмица една такава машина да се появи на стената на мястото на панасоника ми .. от представителя на Климаком в Шумен ми направиха чудесна оферта ,ще ползвам и кредит енергийна ефективност - процедурата вече е много бърза и опростена - заслужава си .. за 3 ходения в банката в рамките на седмица нещата са уредени ..
Е, хайде да ти е честита от сега.Според мен избора е много добър.Може да си първия с такава монтирана машина.
5996537Y.jpg
Да се похваля - безшумно и страхотен дизайн.
Утре вече ще го поразгледам по-отблизо.
Струва си да изпия една бира за хубавата работа.![]()
Айде честито, таман сега за студовете да му поразкършиш малко кокалите на хайванина.![]()
Честито!Жалко, че не можеш да го видиш какво може. От понеделник го дават пак пролет, аман от студ и вятър.