Със здраве да си го ползваш!толкова време го чака...помисли за достъпа до външното, не за 3-те метра тръби...
Със здраве да си го ползваш!толкова време го чака...помисли за достъпа до външното, не за 3-те метра тръби...
И това го има. Общо взето съм разтроен малко, относно на коя от двете стени, на най-подходящата е зор монтажа, няма да се скрият тръбите ( защото от хилядите подробности не знам как пропуснах там да ги вкопая зад картона предварително ), дали да опитам да разкъртя картон и ще мога ли да поорежа профили малко без да става огромна дупка , къде да е външното тяло ( 2 метра вляво до прозореца пзоволява монтаж без вишка, без тези два метра под дупката иска вишка..... утре ще позвъня на няколко телефона, ако е под 50 лв ще се замисля, ако искат повече..... то при една профилактика или някакъв проблем има да броя стотаците на вишката....
Но това да ми е проблема .
25 е с едноредов топлообменник май.
Само гледай от вкопаване да не се наложи да слагаш нов картон.
Обсъди го с монтажната фирма, къде е най-подходящо. После ще минем за проверка и почерпка:rolleyes:
П.С. И да вакумират по-дълго!
Този пост е редактиран от pilot; 14-03-13 в 00:19.
Двуредови са. Високия клас са двуредови цялата гама.
Edi какво мислиш за тая разлика в минимала на 25ve спрямо другите и при условие че компресор фреон топлообменници всичко е еднакво .. дали е грешка в каталога ( щото сервизно няма )
Не знам, да ти кажа.На много места гледам 1,8 за 25-ицата и 1 за 35-ицата, и каталога е така, и в други таблици това дават, освен да има някаква грешка в самия основен каталог и от там да се мултиплицира.Не ми се вижда нормална такава разлика.Иначе и друг път е имало разлики за нормалните и северните машини от една серия, ама тази е много голяма.
Този пост е редактиран от edi1; 14-03-13 в 10:27.
мтакааа ... мисля другата седмица една такава машина да се появи на стената на мястото на панасоника ми .. от представителя на Климаком в Шумен ми направиха чудесна оферта ,ще ползвам и кредит енергийна ефективност - процедурата вече е много бърза и опростена - заслужава си .. за 3 ходения в банката в рамките на седмица нещата са уредени ..
Е, хайде да ти е честита от сега. Според мен избора е много добър.Може да си първия с такава монтирана машина.
5996537Y.jpg
Да се похваля - безшумно и страхотен дизайн.
Утре вече ще го поразгледам по-отблизо.
Струва си да изпия една бира за хубавата работа.
Айде честито, таман сега за студовете да му поразкършиш малко кокалите на хайванина.
Честито! Жалко, че не можеш да го видиш какво може. От понеделник го дават пак пролет, аман от студ и вятър.