Ако има зима като по предната ще ми е любопитно дали ще оцелее . И сложихте ли нагревател все пак
Ако има зима като по предната ще ми е любопитно дали ще оцелее . И сложихте ли нагревател все пак
... Ами както предвидливо казах - няма да коментирам. Само съм снимал двоен топлообменик. А иначе, дано няма проблеми и всички да са на топло зимата. Ние имаме интерес от това, не да висим на -15 по балконите.
... сега се сещам една поговорка - на малко прасе и нов началник не се радвай ... казано в най-дорбия смисъл на думата де ...
Този пост е редактиран от Mega; 23-10-13 в 19:34.
Много тъпо измислено...Тъкмо като се събере вода да замръзне и да стане фал...
Мноооого недоклатено изпълнение, както отбелязах по-назад в темата. А Зубадан с неговия фабричен нагревател...? Къде са му го заврели...и защо ли?
Преди седмица монтирахме нагревател на FH25VE без никакъв проблем. Дори не го свалихме от стойките.
100% е сигурно,че топлообменника така стъпил върху тавата ще задържа конденза достатъчно дълго време че да замръзне при минусова температура
Дано хората с тези машини да нямат ядовете на едни други...
няма как да стане .. ония другите машини бяха по 1000 лв с монтажа .. не съм чул някой с FD да се е оплакал ... говорим за топ модела на МЕ все пак и на Саньото ми е така топлообменника ,и на Фуджитсуто не виждам нищо странно в тия снимки .. а и отвора на тавата е доста по голям от на Фуджитсуто явно ще си спестя каните с гореща вода
по-близо и във фулл контакт с тавата ще я размразява цялата, дори след нея и стойките след тях и целия блок ...
Еми да!Бъзикаш се,ама кажи на каква логика е подчинено това ,,изпъл...не ние''.Ша ма извиняват от МЕ ама ако чак толкова ги мързи да щанцоват кадърно дъно...просто да си купят от Тошиба - там с тези неща не се бъзикат.Баси тъпотията...яд ме хваща чак...то при нас дъното на климатика при -5* скрежасва само от влагата във въздуха...а тръгнал някакъв сопол да ми обяснява че конденза щял да изтичал
Топ модел климатик от почти 3000лв и ще ми кажете, че зимата ще стоя на студено?
Не вярвам. Но ако се случи - ще взема някой да заснеме влизането ми в магазина на МЕ при тази ситуация.
И голямо разстояние не е много добре защото се нарушава въздушния поток. Въздуха вместо да минава през ламелите той минава от там където му е най лесно.Според мен един правилен дефрост би свършил работа. както се вика ще поживеем и ще видим.