Така .... първо благодаря наистина на всички дали съвет и обърнали внимание на проблема ми.
Значи сега аз осъзнавам че климатика не е висок клас. От думите ви трябва да разбирам че 7 KW е много . А на мен ми се струва учудващо задоволително. + това наистина това е първи ден работа и има нужда помещението да се темперира.Все пак стените са студени.Да се надяваме че като достигне оптимална темп. ще свали консумацията. Топлинни загуби незнам как ги смятате но апартамента е вътрешен с южно изложение , дограма и 6 санта стеропори.Общо го смятам че стаята е 8 кв.м. и да кажем коридора да е 8 - стават 16 (но пак повтарям коридора не е студено помещение-отоплява се от всяка стая) . Все пак сега за мен е много важно,че машината достига зададените му стоиности без никакъв проблем и ги подържа- говорим примерно при задание 21 или 22 гр. Само за сравнение евтиния Панасоник го оставях на 28 и не бях никак доволен(беше ми студено) , единствения му шанс беше работа при 30гр.
Ще го следя и занапред каква му е консумацията и ще споделям . Мерси пак на всички отзова ли се