Определено изглежда стилно черен и се връзва с обстановката. Предполагам, че ще изглежда странно, но всъщност съм убеден, че бял щеше да изглежда по-зле (поръчах бял, но нямаха налични и ми предложиха черен на същата цена).
Как правилно мерите минимумите, предполагам ако е 20-30 вата тогава работи само външното тяло (вифи работи нон стоп). Питам за уточнения за да мога да дам полезна информация с оглед на това, че не съм толкова в час. Ват метъра е "немските", вероятно лидълски. Днес при 26.5C вътрешна постигната температура (30-32 външна), отворена врата на хола и всичко в автоматичен режим без контрол на струята по едно време беше между 156 и 159W. W момента при присъствие в стаята (сензора не знам работи ли като лопатките са на ауто), но и 30 като 35 градуса навън харчи 310-325 вата.
Кабела наистина можеше да се сложи във втора дупка в стената, но не ми се искаше да дупчим допълнително с оглед на това, че нямах достатъчно информацията за монтажистите освен, че са сервиз на сумати марки и препоръчани от продавача и донякъде от вносителя.
Шум не чувам от вътрешното тяло, от външното ептен. Шумът е съвсем лек, първо, че не е неприятен и второт, че другите шумове в стаята го покриват. Част от проблемът е, че хладилникът ми Самсунг преди 2 години му се спука тръба и след гаранционната поправка бучи почти нон-стоп и чувам него. Отделно десктоп, 2x NAS устройва и т.н. Следват малко снимки от преди малко от ват метъра.