Миг82, гледам махнал си допълнителния тампон на фуджито и си изместил основните малко навътре, ефекта същия ли е? п.с: не беше ли сложил един национал к2у на това място, което е сега зс-с ?
Миг82, гледам махнал си допълнителния тампон на фуджито и си изместил основните малко навътре, ефекта същия ли е? п.с: не беше ли сложил един национал к2у на това място, което е сега зс-с ?
Този пост е редактиран от shener84; 28-12-18 в 23:18.
Фуджито го натъпках с вата под компресора и вече не му трябва тампон.
А Национала ... сигурно някой друг вече му се радвада речем че за момента искам нещо не чак толкова "fuzzy" просто малко повече "logic".
През тази стая са минали 5 климатика за 4 години от които 3 само за 2018. Но да не забравяме че до нейния край остават цели три дена![]()
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Абе , ще вляза пак в едни спорове ... а съм в добро настроение не ми се занимава
Малката 7-ца zs-s за сега си заслужава табелата inverter [emoji14] Още няма записан нито един он/офф цикъл. Спирал е само за два дефроста вчера през ноща, но вече си темперира стаята и не дефроства. Не го познавам даже дали работи , питам жената и тя върти очи ... значи всичко е наред. Навън е около 2° той бачка на 220-280w. В стаята 23,3 на ДУ 23° ... тея 48куб.м. не го впечатляват.
Бях го отписал като вариянт за инвертор (щях да разчитам на безшумен он/офф) ... пък то какво излезе.
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Mig82; 29-12-18 в 01:58.
Може пък някой ден градушка или керемида да удари климатика ти и да стане безшумен като паметникВсичко може , важно е да се помисли преди това.
Можеше да си спестиш мисленето, ако беше попрочел какво съм писал за изолацията на компресора. Сега ще трябва да го отваряш пак, ако не искаш да трака като разхлопан дизел.
[QUOTE=Mig82;906763] Малката 7-ца zs-s за сега си заслужава табелата inverter.Не го познавам даже дали работи , питам жената и тя върти очи ... значи всичко е наред.
В стаята 23,3 на ДУ 23° ... тея 48куб.м. не го впечатляват.
------------------------------------------------------------------------------------------
предлагам ти един експеримент.махни си изолацията,изчакай външните да паднат под нулата(не дай си боже да падне и по гъста мъгла) и само наблюдавай какво ГОЛЯМО впечатление ше настане.....жената ше те изгони със се климатика
п.с.-пред новогодишна закачка![]()
Този пост е редактиран от batbojko; 29-12-18 в 13:05.
Най-ми е драго някой като почне да ми пророкуваклиматика щял да трака , жената да ме изгони ... ииииху дет пеят бабите по народните песни
![]()
Баце Бойко, не се напъвай много, че да не направиш някоя беля. Отзивите в такива условия, вече съм ги писал по-нагоре. Жалко за теб, че резултатите не са баш такива, каквито си ги представяш. [emoji23]
Бат Бойко е печен. Винаги му чета постовете с усмивка.![]()
Не съм срещал какво си писал , аз ползвах пародишаща мембрана за да изолирам ватата , а ти ?
Има и по-интелигентни решения , но целта не оправдава набирането на матеряли и средствата.
Абе хубаво е като пишете някоя забележка да си допълвате постовете с предложение как постъпвате вие , инак става ...
Този пост е редактиран от Mig82; 29-12-18 в 15:36.
Изрежи с 2,5 сантиметра от дъното това, с което си завил компресора така, че около трите тампона и лапичките му да е свободно!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Лапичките съм ги оставил свободни за отичане (логично) , конденза трбва да отиде някъде. Дъното на компресора е върху "възглавничка" - егати изразаПредстави си задника на дебела кака върху щъркел
![]()
Този пост е редактиран от Mig82; 29-12-18 в 15:50.
Богато ми е въображението, затова ти писах да изхвърлиш щъркела в блатото и да оставиш задника чисто гол, да лъска! В противен случай ще се наслаждаваш на постоянното тракане на клюна му, ако ме разбираш... просто оголи проклетия компресор отдолу, с един пръст.