Този пост е редактиран от Viking72; 07-03-18 в 23:47.
Кво работите бе хора,за по 10 000 лв,климатици сте накупили, да вземем да си сменим професиите ,пък ви ги вземайте тез ''40"% да ви видим, как ше я карате.
Еех, когато някой си купи "премиум" таралясник, за 13к лева, на 10 години и 600 000км. пробег, му се възхищават, а това, че си е взел машини, които да му осигуряват домашния уют, голям проблем. Не с лошо де. [emoji4]
Абре момци , гледам при романягите моята цепеница е на цена със 100на лева по-висока отколкото я купих от България. Ама то дЖилезото си е джилезо , тежи си на мястото където и да е![]()
![]()
макар и само 26 кила. Росен сега пак ще ме захапе
![]()
Тъй де , ама като ше гледаме в канчето на другия, "и аз си нямам работа"Пък моите трите нямат 1000 кинта общо,събери чарк, тъй е с тея 50%,трябва да искам увеличение...Тез Нокрии да почна на 1000 лева да ги вземам.
Този пост е редактиран от microclim@; 08-03-18 в 00:25.
Няма какво да те хапя, неведнъж съм казвал, че машината, за парите си е екстра.Там цените не вървяха ли доста по-надолу от нашите?
Може да го смятат за нещо като махагон, знае ли човек. [emoji16] Стана чат, спирам се.
Rafailiev
Интересно ми е как си я взел тази 14 Nocria за 1600лв.с ддс като дилърската цена беше бая по-висока?
Гледат ниските цени в Румъния и сега си мислят, че разликата се губи при нас. Най вероятно държавата е причината,сигурно лапа разликата под формата на някой данък, акциз или рошвет още при вноса...
Този пост е редактиран от microclim@; 08-03-18 в 00:55.
Губи се!
Дайкин е примерът затова.
Тела, от Турция,Чехия..и т.н.
Всичко е резервни части,ебати и далаверите и печалбите.Така се прави бизнес без данъци.
И дори климатик от Румъния да си купя?
Възможности да се скапе в гаранция е 1%,скапан от некадърност 99%!
Заслужава си покупката от Румъния.
Този пост е редактиран от Viking72; 08-03-18 в 01:07.
По-скоро някой прави гушка , но тогава клиента има ли вина че търси най-ниска цена на продукт. Това си е вид протест , щото ако киха на сляпо оня с гушката ще му се отвори вълчи глад.
Монтажа е друга бира , там понякога/доста често си трябват т..ки !
Този пост е редактиран от Mig82; 08-03-18 в 01:46.
Т*пки си трябват , последния път тока ме хвърли от ал.стълба във един балкон, добре че го уцелих. За пореден път офазен ,вместо заземен контакт, не на климатика а този в който бях включил вакуум помпата.К*р капан! Докато летях надолу си мислех,тоя път пък какво стана!?Добре ,че ми омекнаха капачките, та се свлякох надолу под собствената си тежест, че можеше и горе да остана залепнал ,гепан здраво с едната ръка за една метална тръба за баланс с другата стиснал бронзовия накрайник на маркуча ,развивайки го от помпата...Все ме беше прал,ама тъй не бях залепвал...
![]()
Този пост е редактиран от microclim@; 08-03-18 в 09:43.