Додо имам 250 ватов поялник за улуци ,ще свърши ли работа .
Додо имам 250 ватов поялник за улуци ,ще свърши ли работа .
@VanDan, говоря за втулката да се гресира а не за поялника с който да правя евентуално каквото и да е по климатика. Въобще няма да се занимавам с нищо повече, просто кара така и това е. Даже се чудя вече, дали да сменям и турбината след няколко дни. То пак може да е същото, че и по-лошо да стане. Взех го за спалня ама трябваше да го предвидя за друго помещение.
Този модел е много тих. Препоръчах го на приятел и у тях няма проблеми. Ако може нещо да се направи няма да е излишно.
Не че въпросното цъкане(което го има и при моите 2 машини но не е постоянно а само за около 0.5 до 3 минути на ниски обороти) не бива да се разглежда като проблем(въпреки че тук се налага мнение че това очерня хубавата работа на машината, което изобщо не е вярно), но нека бъдем реалисти и да отчетем, че това далеч не е болка за умирачка, тъй като ПЪРВО има доста начини за справяне с проблема(изброени са в темата от различни потребители) ВТОРО дори да не се отстрани прави впечатление само ако е абсолютна тишина в помещението
и ТРЕТО същия проблем съществува и при много скъпи машини като ЛН например. От друга страна вижте какво споделят хората в други теми- цитирам дословно: "Познавам човек (професионалист), който 2 пъти смени 4 пътния и проблемът остана. Сега ще мъчи да оправя платката, или да я сменя." Ето това са реални проблеми, които се проявяват при машина която е по-скъпа и е по-висок клас от въпросното МХИ и проблема е едно изключително скъпо удоволствие за отстраняване.
Ми нищо, забавлявам се! Едно време се смеехме на вицове, сега на хорска простотия
Г-н Додо, в един друг форум имаше една закачка между по-заможните потребители като вас с набъбнало самочувствие - докато не приложиш в темата банково извлечение за покупките не се брои..
Този пост е редактиран от VanDan; 15-05-24 в 08:49.
Не. На втория ми дойде акъла.
Оказа се, че не стават нито за малки, нито за големи помещения.
А тракането не е въпрос на късмет а по скоро въпрос на време.
- - - - - - - - - -
Додо, Росен ти е харесал всичките постове с Поялника.
Ама май само ти навива манивелата щото освен майка си не посмя и себе си да набута с една такава тиха, комфортна и уютна машинка
Мимоджеф, никъде не съм споменавал за Поялника, той е със сребърна Човка и го държа предимно в гащите. Писах за поялник, с който някой некъсметлия би могъл да си помогне. Старото MHI съм го чистил два пъти основно и още не е затракало. Чисто новото ще го коментираме пак в края на юли
Просто за инфо - върнах хората с турбината. Помолих да смажат втулката и това е. Няма да се занимавам повече, ако стане нетърпимо, тогава. Не искам да се занимавам с излишна смяна и да стане после по-зле. Това е, машината е хубава но за Мицубиши очаквах повече качество на материалите.
...и аз съм пред дилемата, сервиз или директно да го махам. Смяташ, че смяната на турбината не помага и има вероятност да стане още по-зле?
Моят боклук е в гаранция, но ако има риск да стане по-зле да не се разправям със сервизи и т.н.
Много лошо впечатление прави, че в темата за избор на климатици, "специалистите" продължават да пробутват това недоразумение. Как не ги е срам, не разбирам? Да знаеш, че предлагаш долнопробен продукт и да продължаваш да лъжеш хората, че бил добър избор...
Ако е добър избор да он-офи непрекъснато, да трака, пука, цъка и т.н., така да бъде.
Единственото добро, което мога да кажа, е че не харчи кой знае колко ток.