Силно ме съмнява това, което пишеш да е при мен но винаги може да има "но". Да кажем, хипотетично, че си прав. Същата серия климатик, 20ZS-W беше монтиран при много близък френд, по мои препоръки. Той има 3 Fujitsu General LMCA и искаше нещо тихо за една от стаите. Казах му смело, взимай този. Монтиран е Февруари. Сега сме месец Май. Започна същото ритмично цъкане и при него. Докато при мен стената е тухла и пак казвам, хипотетично може да криви вътрешното тяло, при него е монтиран на идеално права стена от гипсокартон. Трябва да го питам само, дали тръбният път го запазиха от LMCA-то, което преместиха в друга стая или слагаха нов тръбен път, но е факт, че се получи 1:1 с моят като шум.
Понеже монтажа при мен беше цял работен ден, присъствах на цялата хамалогия - от внасянето на кашона, огъването на тръбите и накрая, вакум и тест. Сравнително технически грамотен съм и не можах да намеря забележка при монтажа. Огънаха тръбите както трябва, пробиха дупка с боркорона в стената, стойката е идеално нивелирана. Да кажем, че стената само не е на "косъм" права, защото е циментова мазилка правена години назад. Климатика е в гаранция, кой да извикам? Ще сменят сега турбината и ако пак е така, ще пиша отново тук и ако трябва да ми препоръча някой техник а не монтажник. Самата турбина видимо се движи дебалансирано. Може да е нормално, може и да не е. Като погледна турбината на LFCC-то, което имам също и което не спира да върти 3 години, турбината върви в 1 равнина без да мръдне за разлика от на Мицубишито. Всъщност, тръбите на LFCC-то са изведени по същият начин като на Мицубишито. То се и вижда на снимката. Кой крив, кой прав, нямам идея вече.
Моля, кажи кой е този метод, за да направя проверка на вътрешното тяло и да дам обратна връзка.