Пробвай режим обезвлажняване, при него не би трябвало да върти турбината и да ти изпарява капчиците по топлообменника в стаята.
Пробвай режим обезвлажняване, при него не би трябвало да върти турбината и да ти изпарява капчиците по топлообменника в стаята.
Като офф-не трябва да си намали скоростта на турбината, независимо от настройката.
За да избегнеш кофти миризми си включи функцията за изсушаване след изключване.
Lyubo95, през колко време включва изключва, т.е. колко време работи и колко време почива.
Е това им е збрЪкано на тези климатици, 3..4 минути off е абсолютно без всякакъв смисъл.
Пробвай с градус надолу заданието.
Вчера пробвах с градус надолу и за 1 час не офна нито веднъж, но след това не си бях вкъщи и не знам как е продължил.
И какво като влиза в off, нали е незабележим?
не съществува незабележим off
Климатика е много тих и съм предоволен, че избрах него с помощта на мнения от съфорумници. Спя дълбоко и не ми пречи дори и да е по-шумен, единственото което ме дразни е че като офф духа по-топла струя и се усеща миризма на влага. Ще пробвам да го държа принудително на най-ниска степен за да видя какво ще стане.
Още един може би глупав въпрос. На 12ката,9ката и 7цата минимума един и същ ли е като консумация и отдаване.
От -2° външна надолу заработват на 400W. Май и над -2° са около 180W като минимум.
Като максимал и дебити на турбината са различни.
На охлаждане...пак така, май.
- - - - - - - - - -
Само, че 12-та ще я сложиш в 27..28кв.м и може и да имаш инверторен климатик.
Докато 7-та като я мушнеш в 12..14кв.м стайче и цяла зима си имаш конвенционален климатик.
Еми то 12-14 кв. си средно голяма спалня, какъв да се сложи?
Именно, 7-ца с минимум на 12-ка. 400W при -2° както и да го погледнеш си отдава поне 1000..1200W, и се почва тръгни спри.
Дайкин примерно е ок ,не си вдига минимума ( и той е доста нисък )