Страница 22 от 124 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1856
Like Tree1297Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond

Прави разлика между причина/следствие/необходимо/достатъчно условие.
    На български - щом работи on/off винаги ще пука, НЕ
    Щом работи on/off има голяма вероятност да пука. Ако и развърти повечко вероятността нараства.

2.  

3. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Росен, ще позная ли, че на твоя познат машината не е монтирана на 10см от тавана и на 3 метра от срещуположната стена? Кофти изненади се получават, когато се слага знак за равенстово между минимално и препоръчително.
    rosswen одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Росен, ще позная ли, че на твоя познат машината не е монтирана на 10см от тавана и на 3 метра от срещуположната стена? Кофти изненади се получават, когато се слага знак за равенстово между минимално и препоръчително.
    Точно така. И моята, и неговите духат по дължина на помещенията, на отстояние 20-25см. от тавана.

5. Тук е от
    Sep 2019

Здравейте приятели ! Купих си 2 климатика mitsubishi heavy srk35zsx-w/src35zsx-w diamond и mitsubishi heavy srk20zsx-w/src20zsx-w diamond , още не са ги монтирали.
    В петък ще ги монтират, искам само да попитам понеже отворих вътрешното тяло и на етикета пише клас А , а не трявва ли да е А+++ ?? отворих и външното тяло на него си пише А+++ както трябва.
    Да се притеснявам ли че вътрешното тяло не е което трябва?
    Благодаря!!

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

От друго трябва да се притесняваш, да го вакуумират както трябва, да не ти сложат 60см тръбен път, да не посучат нещо по телата и т.н.
    bobivg, Jack Krauser и rosswen харесват това.

7. Тук е от
    Sep 2019

Здравейте отново , сложиха около 3 метра тръбен път и го вакумираха добре.В къща съм 130кв която досега беше на котел въглища и дърва но живеем само с приятелката ми в тази голяма къща и не ни трябва засега да я заграваме цялата.Мислихме на гас да минем но от много познати и приятели и мнения се оказа че ще ни излиза по 400-600лв на месец , след време може да се мине да, но засега няма смисъл, иначе инсталацията си остава.С 10см стириопор външна изолация съм , вътрешна почти няма. Сложил съм 12-ката в хола като хола е 20кв. и със свод кухня която е 8кв. 7-цата е в едната спалня която е 16кв. между хола и спалнята има коридор 7 кв. и още една спалня в която няма никакво отоплително тяло и засега работят доста задоволително ,затоплят хола,кухнята и спалнята на колкото съм ги задал и коридора се затопля горе долу като разтворим ,че дори и другата спалня държи 18-19 градуса, въпроса ми е само на какъв режим да ги оставя за наи икономични и понеже съня ми е много лек и се сабуждам от всичко, при всички ли долната клапа се мърда през 10-20 мин и издава един звук който ме сабужда ? .
    Благодаря предварително !!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

На двама трима от пишещите тук не се мърда долната клапа, на останалите май май е като при тебе.

10. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

pafger ,дай някакви снимки на монтажа не е нормално тези машини да работят он/офф, както и описание с какви настройки ги ползваш. Напоследък зачестиха тези случаи, а не е нормално да работи така тази серия.
    rosswen одобрява това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Снимайте и дистанционното, да видим какви са настройките на машината.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. Тук е от
    Sep 2019

Ами незнам какво точно трябва да снимам но ето
    иначе съм чел тука тази тема и настройките са ми на auto и само клапите си насочвам някой път наляво/надясно.
    Този в хола почти не му се мърда клапата, стои си надолу през почти цялото време ,докато този в спалнята през 15-20 мин се мърда и издава звук .
    Външното тяло в хола тече доста вода навънка ама може да е моменто , майсторите ми казаха ,че в началото е така пък и правило дефростове или искарвало влагата някакви такива неща ,докато този в спалнята не тече много. И са вкарали тръбичките в самото външно тяло и тече отдолу през дупките и при вас ли е така? Благодаря!!

- - - - - - - - - -

Ето и дистанционното ,че нещо неискаше да се качи
    Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Аз лично исках да видя на какво отстояние от тавана са монтирани, а от снимките всичко си изглежда наред. Защо в тази спалня 16кв работи он/офф не мога да си го обясня.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

На 25°...26° може и да заработи като инвертор.
    Alexi одобрява това.

16. Тук е от
    Sep 2019

Инвертор? В смисъл? А на хората който не им се мърда клапата, как са го постигнали това и да попитам auto ли е най добре да седят като икономия? Или трябва да се играе с еко режима?

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Не ти трябва да знаеш.
    Нали топлят.

18. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Ако не Ви пречи, вдигнете с 1-2 градуса нагоре. Клапите за вертикално направление на струята, на дистанционното не си личи накъде са настроени. Гледайте да са максимално надолу или поне така, че да не духа в мебелите пред машината.
    Не се вижда хубаво останалата част от помещенията, но според снимките, клапите за хоризонтално направление на потока, трябва да са изместени настрани, да духат към противоположния ъгъл на климатика. Като гледам, ми се струва, че духат само по късата част на стената, право напред, реално към 1/3 от помещението. Получава се, че духат само около себе си, стоплят си и изключват по-рано.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Този пост е редактиран от rosswen; 21-12-20 в 09:54.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 124 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми
    От Phoenix_1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2994
    Последно: 21-12-24, 21:45
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  4. Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE vs Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZMX-S~SRC25ZMX-S Diamond
    От m_dikov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 77
    Последно: 16-08-17, 08:47
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе