Моя не трака, даже понякога не разбирам ,че е ON , само по полъха на струята.
Този пост е редактиран от avenger; 04-01-20 в 20:15.
Тия Хевита, ще знаете, дори с тракащи втулки са по-тихи от повечето клими на пазара. Добре че е тук-там някоя втулчица, че да не е толкова брутално предимството пред конкуренцията.
Рос, аз затова отдавна спрях да пиша във форума за моите Мицубишита, и само си чета и искрено се забавлявам. Чувствам се като отшелник на марката на самотен остров на тишината. [emoji16]
Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
Mig82, не ме разбирай погрешно и моите MHI-та са си паснали много добре със стаите, в които са монтирани и работят по начина описан от теб с изключението, че "тракат". Ако не бяха тези "тракащи" проблеми, щях да съм предоволен от климатиците.
Догодина ще ги пуснат на промоция от тракащата партида. 1000 за 9-ка май бива.
Миланов, да ти създадем и друга тема за глупости, че една явно не ти е достатъчна?
Моите уважения, но по-леко с квалификациите.
От X продадени климатика мицубиши хеви да се разтракат една камара на потребители на точно този форум...питай в логически задачи да ти сметнат вероятността колко % са тракалници.
Втулки и турбини на склад....явно е на*кано нещо.
Има си тема за логически задачи. Съвсем друго е да се подхвърлят безпочвени твърдения. Как успя да идентифицираш, "тракащата партида" и да прогнозираш, че точно тя ще е на промоция? Аман от шамани...
К'во се палиш, като че ли аз съм ги разтракал.
Аз не мога да разбера от "една камара" потребители с тракащи климатици , как никой от майсторите им не успя да реши проблема. Аз не вярвам да е от "втулки и турбини" и това е.
Преди година и половина бях писал някъде за разлика от 400лв. в цената на 25ZS на Румънския и на Българския пазар.
Тогава много хора ми се разсърдиха. Като че ли аз ги определям тези цени.
Ниското качество, получава подобаваща цена. На по либералните пазари разбира се.
Между другото, някой тук се чудеше дали да си вземе две МХИ-та от тук или три от UK (за същите пари) Май точно за ZSX ставаше въпрос.
Човека само се похвали, че му е пристигнала стоката и от тогава не е споделял.
Интересно ми е дали и неговите потракват "деликатно".