Climatronic: Това дали ще се развали или не е мой проблем, а на магазина от който съм го купила. Не ми е за първи път да пиша жалби за некачествена стока, а аз го правя всеки път щом стане така. Получавала съм си не само парите обратно, но и компенсация за причинени щети и отстъпка при покупка на подобна стока. Затова нека не се заливаме от смях пред компа, защото това е най-лесното. Трудната част я вършат малко хора като мен, които се опитват, с жалби и други методи, да накарат продавачите да продават качествена стока, а ако не - да поемат съответните санкции във вид на неустойки, връщане на сума и т.н. Затова ако му се развали компресорът - ако съм на кеф, може и да поискам да го поправят, ако не съм - ще си получа парите - както споменах - не ми е за първи път. А особенно много мразя да ме менкат, дори и за един лев, дори това да прозвучи като казано от някой скрънза. И тъй като си доста активен по моята тема, в подсекция - КЗП и подобни, само ще спомена, че наскоро купих антивирусна програма, която се рекламира с 1г лиценз, но се продава с 360 дни. След съответната кореспонденция със съответния господин получих 367дни лиценз и извинение за причиненото неудобство. Затова следващия път като се опиташ да напишеш някоя глупост - помисли си дали вината да не си спечелил словесна битка с някой продавач не е изцяло твоя.
FormatC - да, към това се ориентирах в момента. Само трябва да 'издиря' къде го продават![]()