. Отвори капака на вътрешното тяло и виж там има един бутон с натискане на него дали тръгва климатика ти ако тръгва значи инфраред приемника ти прави проблема.
. Отвори капака на вътрешното тяло и виж там има един бутон с натискане на него дали тръгва климатика ти ако тръгва значи инфраред приемника ти прави проблема.
Много ти благодаря Velev, точно там е проблема !
привет на всички,
нов съм но ми направи впечатление коментарите за този модел климатици и изкам и аз да си кажа мнението
-минелата есен си взих два такива и съм страшно доволен,със двата плюс една елитка дванайска изкарах цялата зима без проблем като отоплявах етаж 120 квадрата/5 стай и коридор/,дори при -15 проблеми нямаше,климатиците не съм ги спирал-разход по 50лв на климатик.сега преди сезона елитката сдаде багажа и мисля да не я правя а да си взема още еда осака-другото което ми харесва пред инвертора е че или духа топло или не духа докъто инвертора не спира но духа хладко.това е от мен-очаквам коментари...
Догодина пък едната осака ще сдаде багажа и така,докато си вземеш нещо свястно.Майтапя се....
Виж,докато не станеш собственик на Дайкин,Митсубиши ,Фуджицу ,ще е излишно да те убеждаваме в обратното на това,колко са добри Осаките.Ползвай си ги с кеф и това е.
П.П. Имам клиент с Осака,сложи втори в спалнята-Дайкин разбира се,и си изхвърли Осаката след 3 дни.Лично му я демонтирах.
още еда осака-другото което ми харесва пред инвертора е че или духа топло или не духа докъто инвертора не спира но духа хладко.това е от мен-очаквам коментари...
[/quote] Здравейте , имам OSAKA CH-14-LBP и когато достигне зададените градуси започва да духа хладно вместо да изключинастройката ли бъркам или той се е побъркал ?
Най-добрата ОСАКА си остават АС инверторите, под модела CH....SBP, защото са произведени от ГРЕЕ, като при производителя модела се води ГРЕЕ 2000.12-цата е с компресор на САНЬО.
Мен ме офертираха за този, че бил със SANYO компресор Инвертoрен климатик Osaka CH-12-DSBP | Климатици. Ако найстина е SANYO ще да е добре