Страница 10 от 42 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 628
Like Tree9Одобрявам

Мнения за климатици Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Мнения за климатици Panasonic

Щом отворихме въпроса за него, ще представя новите модели на Panasonic за 2009-та.

CS-E*JKE в мощности от 7-ца до 15-ца
    CS-XE*JKE в мощности от 7-ца до 15-ца
    Външните тела са еднакви за двете разновидности вътрешни:
    CU-E*JKE
    Тук отново има допълнителен цифров код - индекс "3" при модели 7,9 и 12 и индекс "1" при модели 15. Съответните модели ги има и без индекс. Без индекс или индекс "1' = отопление до -5°. Индекс "3" = отопление до -15°.
    COP на 9-ките е 4.59 при 3.4 kW мощност, а на 12-ките 4.04 при 4.40 kW.
    За нас по-добрият вариант при 7,9 и 12 е с индекс "3" отзад (имат подгряване на компресора и др.), а при 15-ките без индекс (тази без индекс е с EEV, Scroll компресор, докато тази с индекс "1" е без EEV, с роторен компресор).

Всъщност не разбрах каква е разликата между двата вида вътрешни тела - E-JKE и XE-JKE.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Едното е бяло, а XE е INOX

4. Member
    Тук е от
    Jul 2008

XE стига до 21-ца а Е до 28-ца

5. Тук е от
    Sep 2008

Какви пари са им лепнали на новите Панасоници, някой знае ли?!
    Интересувам се по-точно от 7/9 и 12-ките?!
    Плазми имат ли, и въобще какви екстри предлагат?
    За компресорите няма да питам дали са надеждни, понеже са още "пресни" и не са тестувани.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Изглежда ще бъдат добри новите модели на Panasonic.А къде мога да ги разгледам?В Google почти нищо не излиза.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Re18 е на същата цена, засега. Очаква се разлика между INOX-а и белия модел, но няма да е голяма, а като цяло цените ще са известни в края на този или началото другия месец. Компресорите са съвсем различни от HKEW и GKEW. Plazma air filter Panasonic не предлага, но предлага много други неща, които гарантират чист въздух (и които заместват Plazma филтъра). Ще има подробен каталог на български в най-близко бъдеще. Мога да се опитам да взема едно електронно копие другата седмица и който желае да пише на LC да му го пратя.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

Ако може едно каталогче и за мен?
    Аз не съм с Панасоник, но за разлика от повечето хора тук, които наблягат само на своето, аз живо се интересувам и какво предлагат другите марки! За плазмата нещо не мога да се съглася! Не мисля, че може да измислят нещо по-качествено за пречистване на въздуха от плазмения филтър.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Bigmouth aко може и на мен да пратиш като го получиш,че ми е интересно да ги видя новите модели.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Дейане, благодаря! Аз имах малко по-друго очакване, обаче. Питах те във връзка с това, което питах в темата за Тошиба. Интересува ме предимно дали има някакви индикации за мястото на производство.

12. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Ок за всички заинтересувани. Като го получа ще Ви уведомя

NB надявам се скоро да мога да го покажа и наживо на любопитни от СФ

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Живее в
    Елхово

PANASONIC CS/CU-UE12HKE има ли някой впечатления от работата и има ли проблеми?

Може ли някой да обясни каква е разликата между PANASONIC CS/CU-RE12GKE и PANASONIC CS/CU-RE12HKE само в буквите или е нещо по-специфично и кой е по-добрият?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2008

UE 12 – най нисък клас инвертор климатик A class – сага е на промо и за тези пари не може да се вземе нещо повече. Re 12 доста по-добър, по-тих, по-икономичен, с повече филтри. По принцип разликата в паричките между 2-та модела е около 10-12%, а сега е доста повече. Но не бих си сложил UE вкъщи за отопление. RE 12 GKE е стар модел, RE 12 HKE – модел 2008 по принцип са едни и същи.
    За новите Panasonic климатици – за любопитните от утре следобяд ще имам мостра на E12 в офиса който иска да дойде да я види да заповяда. Къде се намирам – отговор на е-mail- Моля това е само за колеги, защото новите модели ще са тук след около месец.

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Здравейте имам 15 DKE Малайзия закупен 2006г. и за сега само външния датчик и моторчето на вътрешното тяло ми създадоха проблеми. Климатика си върши работата без проблеми вече 3 зими. Надявам се да не ми създаде ядове компресора, защото май само 12дке са проблемните.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Отпред какви са буквите?

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Здравейте сега гледах какво пише на вътрешното тяло CS- E15 DKEW. Нещо не мога да разчета  от гаранционата карта  какво е написано,като номер

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 42 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  2. Прозоречни климатици - мнения
    От vetre във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 10-02-12, 10:21
  3. Данни за климатици PANASONIC CS/CU-PE12CKE и PANASONIC CS/CU-PE9CKE
    От dimkaraganchev във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 26
    Последно: 07-03-11, 20:35
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици General Electric - мнения
    От wrathchild във форум Други марки климатици
    Отговори: 3
    Последно: 24-06-07, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе