Страница 8 от 22 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 316
Like Tree1Одобрявам

Нов Panasonic 2012

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005
    Живее в
    Бургас

Отговор: Нов Panasonic 2012

Днес го поръчах...Дано не ме разочарова. Особено зимата...

2.  

3. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

Цитат Първоначално публикувано от zhelko Виж публикацията
    Да вземем 2 климатика с ЕТРВ и почти еднакви на тежест тела, първия с 1000 вата компресор, втория- с 650-700 вата. Как се постига това втория да е по-мощен и по-хубав?
    Никак.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Днес ми поставиха eco navi 2012 12 ка и определено съм разочарован .Струва ми се доста шумен и системата nanoe g имам чувството че нищо неправи.Оставих до 30 мин да работи и след като влязох после във стаята неусетих нищо във въздуха немиришеше по различно или да усетя че е по чист въздуха.Дано поне да топли при ниски температури и да не се разваля.

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Няма какво да усетиш във въздуха. Йонизатора не се усеща, само плазмата и то в по-малки помещения. Това, че си разочарован, означава, че си имал големи очаквания за такава машина. Отдавна казвам, че не са много тихи. Но за цената си е добра машина.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2005
    Живее в
    Бургас

Благодарение на Frescor и аз се сдобих с 12-ка. Не съм с огромни очаквания към машината. Важното е да топли зимата и да е хладно лятото. Относно шума - ще наблюдавам. А и мощност и тишина нещо не ми се връзват..

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Честито, със здраве да си я ползваш. Доволен ли си от монтажа? Машината не е върха, но за парите си е добра и ще ти служи добре.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Можеби проблема е че го сравнявам със уруру сарара и в сравнение с него ми се струва този доста шумен а във интернет го гледах че го дават 20 децибела но явно това е при тихия режим.Колегата по горе каза че плазмата се усещало нещо във въздуха.Този модел има ли плазма и ако има как се активира?Дразни ме че и немога да видя през климатика колко градуса е вън но явно за толкова пари толкова.Също бях чел че някои панасоници имат възможност да се командват през интернет.Този модел има ли такава възможност?

10. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Този модел няма плазма и не е в ценовия клас на Ururu Sara-та. Може да се командва през интернет след закупуването на специален модул. Ако разбереш цената ще ходиш с колата до вас да го командваш ръчно. Това за децибелите е дискутираната тема. За щастите от нова година ще се мери звука по нови изисквания и няма да има шменти капели.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Хвалеха ми го че уж имал екстри а тои каквото искам точно това няма че и шумен.Това с ионизирането на въздуха не ми е много ястно но ще прочета какво точно е въздеиствието.Дано поне е корав и да топли то се е видяло че друго няма.

- - - Обновено - - -

Ако може само последен въпрос.Каква е разликата на еко навито със NE-NKE?

12. Member
    Тук е от
    Jan 2005
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от Mega Виж публикацията
    ... когато се бърза нещата не стават добре.
    Впечатлен съм от монтажа- бавно, спокойно, с настроение и нещата стават!
    Благодаря още веднъж!
    Машината ще я видим,когато сняг запръска...

ПП.NE-NKE май е нордик едишън-а,ако не се лъжа
    Този пост е редактиран от Giggio; 06-11-12 в 23:09. Причина: NE-NKE май е нордик едишън-а

13. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

При мен системата Nanoe G се усеща осезаемо в 25 кв. метра стая. Но миризмата не е точно като при йонизатор. Мирише някак по различно (сравнявам с Мидеята с йонизатор) и миризмата не е натрапчива. Въздуха според мен става по-чист или поне усещането е такова и ме кара да дишам дълбоко с пълни гърди. Ако имате съмнение дали работи, когато е по-тъмно в помещението погледнете през жалузите в дясно има една малка уребрена "чашка" и в нея има една пъпка. Когато се включи Nanoe G, тази пъпка започва да свети. Нещо като мини дъга.

Относно шума - качете се близо до климатика и чуйте откъде идва шума.
    Възможно е да има и някакво посукване или неравна стена. В този случай се подлага нещо отзад - дунапрен щипка или каквото попадне. Това често се среща при всякакви марки.
    Аз също имах този проблем. При мен беше от моторчето на перката, което се намира до самата електроника. Смениха го от сервиза. Сега климатика работи абсолютно тихо.
    Успех.
    Този пост е редактиран от KTT; 07-11-12 в 13:05.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Благодаря KTT за отговора.Климатика само съм го пускал за 30 минути да си поиграя с него и до там а шума за които говоря е от струята на въздуха няма други шумове.Просто ми се струва че се чува много въздушната струя освен на тигия режим които е ок.

16. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Няма как ако вентилаторът работи на максимум да не се чува нищо. Старият ми беше също Панасоник и също 20 децибела. Смятам, че шумът е еднакъв и е малък. Като се темперира помещението ще се намалят оборотите и съответно шума от въздуха. Няма абсолютно безшумни климатици. Има тихи, шумни и много шумни. Смятам че този модел може да се причисли към тихите. Мидяата и тя е тиха по документи, но така пука, скърца и свисти, че няма покой вечер.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

20db е при охлаждане само по спомен.

18. Тук е от
    Mar 2011

NE-NKE e Nordic model няма econavisencor, има e-ion система за пречистване на въздуха.

- - - Обновено - - -

20db по каталожни данни и на отопление на най-тих режим

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 22 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic CS/CU-E12NKE-3 Econavi 2012 или Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA
    От ilpe във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 19
    Последно: 13-01-13, 20:19
  2. Daikin FTXS25K и Panasonic CS/CU-E09NKE-3 -Econavi 2012 кой от двата?
    От IFF във форум Климатици Daikin
    Отговори: 24
    Последно: 09-11-12, 19:46
  3. Абитуриенти 2012
    От hristoslav2 във форум Коментирай новина
    Отговори: 25
    Последно: 29-05-12, 16:15
  4. CES 2012
    От ivodivo във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 12-01-12, 20:26
  5. Евро 2012
    От travelerbg във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 18-10-11, 13:47

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе