Не знам точно, но като отвори капака,махна двата филтъра и с ръка пипна нещо от дясната страна и се кротна.
Не знам точно, но като отвори капака,махна двата филтъра и с ръка пипна нещо от дясната страна и се кротна.
Аз съм с е9пке и наскоро за пръв път го подкарах с включено еконави наситина работи като в режим он-офф. Ауто комфорт е по-добър или само на ауто няма такива резки промени в скоростта на вентиклатора. Еконавито има много ярък зелен диод и не става за спане. Общо взето е подходящ режим за през деня явно алгоритъма му на работа е да използва най-ефективните режими на климата т.е. шумни и високи обороти за да реализира ниска конумация и от там сметка за ток.
Виж в инструкциите дали няма възможност да се намали яркостта на светодиодите.
Яркостта на диодите има 2 нива и се регулира/променя от копчето за настройка на часовника/ бутон НАГОРЕ задържан за 5 сек./
И аз нещо не мога да уцеля подходящият режим на работа на Панасониците от първия път
П.С. Абе Вие ръководствата на машините си не ги ли преглеждате/разглеждате малко поне?
Може ли линк към инструкцията и сервизното ръководство?
Здравейте, извинявайте за тъпия въпрос, но какво ще рече auto защото нещо странно се получава. Настроен е на топло (heat) да духа на 23градуса, вечер го гася и на другия ден като го пусна, тръгва на auto без да е пипано нищо по настройките. Забелязах, че като е на auto стаята се стопли по-бързо, от колкото на heat.
Auto e режим, поддържащ 24 гр. в помещението.Дръж го на heat и си смени батериите на дистанционното сигурно са изхабени.Не го спирай вечер ,а просто му намали темп. на 18 гр.
Този пост е редактиран от avenger; 02-11-15 в 16:03.
Дистанционното е тотално грешно настроено. Има разлика между режим на работа и вентилатор. Описано е в инструкцията за експлоатация.
Според снимката, режимът на работа е охлаждане, а скоростта на вентилатора - максимална. Настроената немпература е минимална. Или някой е работил нещо по хладилната част, или е пипано дистанционното. Ако са дефектни батериите, не би се инициирала точно тази комбинация на дисплея.