Извън терасата е изведен маркуча. Удължих и този от вътрешното тяло, но ми се струват доста небрежни.
Извън терасата е изведен маркуча. Удължих и този от вътрешното тяло, но ми се струват доста небрежни.
Можеше просто да сложиш гофрето от вътрешното тяло във външното.
Няма начин да няма начин. Можеш да го снадиш с втулка. Лепила и силикони вече има всякакви.
Имах предвид, че гофрираната тръба е отрязана много къса и се наложи да я наставя при положение, че съм платил 150 лева за монтаж.
Само 150 лева, и то за зимен монтаж... Чудя се, откъде са намерили гофре, за да ти го сложат? Или ти им го даде?
150 лв са напълно достатъчни за качествен, дори и зимен монтаж. Все пак сме в БГ. То, всички искаме повече, ама...
Пропуснах да отбележа, че новият климатик е монтиран на мястото на стария и освен това мястото на монтаж е на удобно място - тераса без ползване на стълба и катерене, в случай, че това има някакво значение.
За да не отварям нова тема, питането ми е конкретно за този модел, защото вече имам два у дома. Кой вариант е по-удачен, климатиците да се оставят постоянно включени през целия ден докато няма никой у дома или да се настроят таймерите да включват определено време преди да се прибера?
Аз докато температурата е над 0 градуса ги изключвам ,когато излизам. Когато е под 0 градуса не ги изключвам и ги оставям на 15-16 градуса.