Да всеки с който съм говорил описва за нормален режима, който и ти обясняваш.
Да всеки с който съм говорил описва за нормален режима, който и ти обясняваш.
Само докато са нови, за да видим какво не могат и какво не им е наред . После си ги ползваме по предназначение и си свиркаме. Аз нямам проблеми с нито една машина, защото съм наясно. За по-малко от минута мога да хвърля в ужас някой собственик на РКЕ, държейки само дистанционното. Същото се отнася и за дайсейкай 5, но номерът става само през лятото. За осма серия на дайсейкай ми трябвт около 40 минути, зимни условия и малко парче фибран (стиропор), за да го приспя до Второ пришествие. Няма безпроблемни машини, не се заблуждавай. Има такива, с които още не съм се захванал
Да добавя, че ако си ги взел втора ръка са железни, ако са на 100V са вечни.
Само на вилата япончето е втора ръка, другите три европейчета бяха новички преди 8 години, ама да чукна на дърво корави и безпроблемни машини се оказаха..
Този пост е редактиран от Mega; 13-01-16 в 17:58.
Моя при не темперирано помещение си работи много добре.
Ми проблема ти е лесно решим отваряш прозореца и бичи винаги жега.
Ресетнах го цифром и словом от 17:40 до 18:10ч. днес беше изкл. от захранването, пуснах го работи както си му е реда включва загравя намаля, после пак вкл за малко заграва намаля и така до 20:15ч след което отново си влиза в шибания режим, който няма да описвам за хиляден път. Писна ми от тоя боклук какво да го правя вече не знам.
задай му ръчно степен която те устройва и спри да го мислиш .. моя бивш панасоник никога не е бил на авто - има малоумно управление на турбината тая марка ..
Човек ако прочетеш всичко написано до тук ще разбереш че не работи нормално. Ако му задам ръчно степен то тя трябва е да силна за да успява с леко топлата си струя да топли а това е крайно не комфортно в помещение от 18м2, ако задам средна или ниска лека по лека температурата пада. Това не е решение на проблема. Не обичам половинчати неща.
тогава му вдигни градусите .. а като не обичаш половинчати неща що си си купил нисък клас климатик да запитам ?
Щото ако бях взел висок щеше да питаш що не съм си взел някой за 7-800лв и да не ми пука. Чакай ти помощ в бг форум. Мерси
Оправия няма, тъй че не се коси за начина на работата на климатика, просто се абстрахирай от недостатъците му и това е.