Страница 14 от 20 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 288
Like Tree42Одобрявам

Проблеми с климатици Samsung

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Отговор: Проблеми с климатици Samsung

Грешка си явно мислиш за друг колега.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Цитат Първоначално публикувано от Mo19 Виж публикацията
    На мен не ми е спешно, гледам на сайта на Дайкин че и те тестват в момента wifi серия, поне така пишат... кога ще я пуснат е друг въпрос.
    Надявам се да е скоро, но като гледам като всяко ново нещо, особенно с Андроид все има проблеми. Из Плейстора, на всяко приложение, за което чета, било то за климатиците на самсунг или други, все още отстраняват бъгове и става бавно, но определено такъв ще е следващия климатик ( с такава функция). А и ми писна с конвертора на стената, хаби 2 киловата, верно е безшумен и си включва и изключва сам, но сметката декември- януари ме застреля!
    Климатизатор с андроид си е голяма гъзария. Когато се счупи ще можеш да разбереш, дори и да си в Хонг Конг.
    DUNDURMA, Mega и mirandi харесват това.

4. Тук е от
    Aug 2013

Че си е гъзария си е гъзария! Просто сме в началните етапи на технологията, и още не са изчистени от бъгове програмките, а техниката явно също има доста дефекти (поне за Самсунг по ваши мнения). И аз си мислех, че е на късмет на каква техника ще попаднеш, но като гледам масово мненията, явно самсунг си е грешка... И това с кодовете не ме кефи... спира тока и се превръщаш в "програмист" .... Не ми стигат останалите тъпотии Но да, приятелката ми е против климатик в спалнята, защото лесно се настива, но ако имаше свястна такава техника, си пуска климатика един-два часа по-рано (преди да се прибере) и го наглася да се спре точно преди да си дойде, е тогава си заслужава да имаш такова чудо... Ще чакам явно, щото на Панасоник е отделен модул и струва 260 кинта, е мерси!

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Всеки климатик има дистанционно и таимери с които си нагласяваш кога да се влкючи и изключи така че това с телефона си е излишна екстра.

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

А бре от чужбина за зимата когато си бил на почивка извън страната не е зле да покачиш температурата 4-5 часа преди да се прибереш, ама пък чак толкова не си струва ...

Мо19 -климатика се включва на охлаждане преди да си легнеш/нанесеш в стаята/спалнята и след като е охладил помщението му задаваш да работи в режим
    "DRY" и така настинка няма, остава само малко духане от време на време , но ще го преживеете ...

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2007

Проблем с климатик Самсунг.Сменящи се червена и зелена лампа на дисплея на вътрешното тяло.Някой ако е имал такъв проблем моля да сподели.Не мога да намеря грешки в нета.

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Тази машина някакъв модел има ли си или трябва да гадаем...Как така не се научихте, че когато искате помощ е нужно да давате пълна информация за моделите?!
    mirandi одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2007

Е,колега ако знаех модела естествено че щях да го напиша.Научени сме да даваме моделите но хората които ти се обаждат явно не са научени,питах и той каза че е на 5г.От вчера започнал да му прави номера изключвал и така.Все пак не сме от вчера в бранша но Самсунга изцяло ги избягвам от 7г.И затова моля за помощ.

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Добре де колега, теб не те ли озадачава подобна информация? Как ще помогнеш в случай на човека, като и ти нямаш пълна информация за случващото се?!

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2007

Мен относно самсунга всичко ме озадачава.Преди години имах един случай който климатика вдигаше 41бара.Грешката която изписваше беше че е компресор на 100 процента.Накрая като се смени компресора и един тон други части по климатика се оказа че е един смотан датчик.

- - - - - - - - - -

Трябваше да задам въпроса по следния начин тогава:Трябват ми сервизни или кодове за грешки на Самсуняга,да не пишем само глупости сега!

13. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Хубаво си поставил въпроса за сервизното, но нали знаеш че при различните модели са различни? Няма да пиша повече, но мисля че така няма никой да ти помогне...

14.  

15. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Цитат Първоначално публикувано от BEAR1 Виж публикацията
    Мен относно самсунга всичко ме озадачава.Преди години имах един случай който климатика вдигаше 41бара.Грешката която изписваше беше че е компресор на 100 процента.Накрая като се смени компресора и един тон други части по климатика се оказа че е един смотан датчик.

- - - - - - - - - -

Трябваше да задам въпроса по следния начин тогава:Трябват ми сервизни или кодове за грешки на Самсуняга,да не пишем само глупости сега!
    Интересно е, че сте сменили компресор и тон други части преди да проверите датчиците?!?!

Без модел сервизно няма.

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от AC_From_Hell Виж публикацията
    Интересно е, че сте сменили компресор и тон други части преди да проверите датчиците?!?!

Без модел сервизно няма.
    Да,съгласен съм че без модел сервизно няма.Само да спомена за един друг парадокс със Самсунга.Не че му правя анти раклама само да спомена като ходих на стаж преди 15г.първият ми климатик беше именно Самсунг.Е кучето още си работи.Та проблема е на мулти сплит:Преди 9г.грешката не помня кой номер беше но излезе че е датчик.Гледах на манометри задоволителни параметри.Свалих машината и започнах да я тествам че имаше нещо което я мъчеше.Изтеглих фреона и се оказа че е с 70гр по малко отколкото по надпис.Надух я на 30бар.за денонощие беше паднало с около 1бар.изчаках още следователно имаше пропуск.Намерисе пропуска на капилярната тръба до чек вентила имаше една изолация като картон и шкурка и съвсем леко се беше изтъркала самата тръба.Та мисълта ми е тази че не всеки път грешките отговарят на дадените дефекти.

17. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Така е, затова се правят тестове и се анализира ситуацията и се разбира защо се получава така

18. Тук е от
    Aug 2013

И в крайна сметка климатик самсунг да не взимам.... а толкова ми допадна това с интернета Четох и за функцията за изсушаване на въздуха, но много хора споделят, че при нея ставало студено в стаята а мен зимата ми изникват петната по тавана Сега и обезвлажнител за 400 лева ли да купувам?!?!?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 20 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Надежност, Поддръжка, Дълголетие, Проблеми с Климатици Mitsubishi-Electric? Мнения?
    От kokovox във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 23
    Последно: 23-01-15, 21:44
  2. Проблеми с хладилници Samsung SR-429 и GE Profile
    От jokolin във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 16-09-09, 17:27
  3. Проблеми със SAMSUNG CD-R/RW-SW224B
    От Vandal във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-04, 15:05
  4. Samsung R210S проблеми с индикацията на батерията
    От DoRa във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 23-06-03, 12:31
  5. Проблеми с Samsung CD RW
    От koleto във форум Общ - хардуер
    Отговори: 15
    Последно: 21-11-02, 14:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе