AQV12FAN
- - - - - - - - - -
AQV12FAN
Ако си му задал автоматичен избор на скорост смени на фиксирана и виж дали няма да работи. Не съм специалист , но имам самсунзи и единия е така.
Здравейте, искам да попитам какво мислите за този модел на Самсунг: Invertoren-klimatik-SAMSUNG-AR12FSSEDWUNEU/XEU Това, което ми допада е, че може от телефона си да го управляваш през интернет, и като показатели е добре, но като изпълнение, предвид прочетеното в предните постове, се чудя дали е удачен вариант. Само заради това бих го взел, но после не ми се занимава.... Някой има ли наблюдение над него или може да предложи друга марка и модел с тази опция за управление. Благодаря предварително!
Този пост е редактиран от justify; 27-08-13 в 21:39. Причина: непозволена реклама
Първото което "мислим" е: https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1...%B8%D0%BA.html
...............a второ,който си е купил самсунг-е СГРЕШИЛ
Линка не работи, съжалявам. Ето данните:
Инверторен климатик SAMSUNG AR12FSSEDWUNEU/XEU,
МОЩНОСТ ОХЛАЖДАНЕ :3,500KW
МОЩНОСТ ОТОПЛЕНИЕ :4KW
ЕНЕРГ.КЛАС ОХЛ/ОТПЛ :A++/А+
1500 лв. с монтажа, и има възможност да го контролираш от андроид през интернет! Това е което ме грабва! Не съм чул за друг климатик с такава опция!
Не намирам и други мнения, модела е 2013 може да са се оправили
Като му прасне някоя от платките което е нормално за марката ще те грабне още по добре.
Линка си работи.Виж компа/задклавиатурното у-во...
Е аз го оправих :rolleyes: .Извинявам се за неразборията...
Този пост е редактиран от justify; 27-08-13 в 21:50.
Вальо, новите модели на Samsung не са същите като от едно време...
На мен не ми е спешно, гледам на сайта на Дайкин че и те тестват в момента wifi серия, поне така пишат... кога ще я пуснат е друг въпрос.
Надявам се да е скоро, но като гледам като всяко ново нещо, особенно с Андроид все има проблеми. Из Плейстора, на всяко приложение, за което чета, било то за климатиците на самсунг или други, все още отстраняват бъгове и става бавно, но определено такъв ще е следващия климатик ( с такава функция). А и ми писна с конвертора на стената, хаби 2 киловата, верно е безшумен и си включва и изключва сам, но сметката декември- януари ме застреля!