Това си е баш опшън код. Потърси из нета сервизно за модела, за да си го въведеш.
Това си е баш липса на комуникация между вътрешно и външно тяло.Провери( или извикай някой ако не можеш)каква е индикацията за грешка на външната платка(трите светодиода ).Ако въобще светят което е признак за липса на захранване на външната платка..
Индикация за "опшън" код е когато мигат трите индикаторни светодиода(лампи) на вътрешното тяло. Ето ти кода за всеки случай. 09487717524Е.Въвеждането му е описано в сервизното и е коментирано във форума.
Успех!!!
Ако някой има "опшън" код за AQ12TSBN , моля да го сподели. От 3 дни ровя в нета и не мога да намеря.
AC_From_Hell, много благодаря!
Моето дистанционно приема 10 символа. При смяна с mode до 10 символ под двойката нули ми изписва ON. Натисна ли mode към 11 и 12 символи, под двойката нули се изписва OFF. Тези кодове, доколкото виждам са 12 цифрени.
Става ми вече неудобно, но как да ги въведа, за да са ефективни?
Не съм погледнал, че тази инструкция не е пълна. Точно така се въвежда, първо на он, после на оф. Кодът за теб е следния (режат се малко числа):
03А25 7C23B 81100 00000
Като го въвеждаш цъкай като обезумял дистанционното, за да си сигурен, че си го вкарал.
Този пост е редактиран от AC_From_Hell; 12-10-15 в 20:30.
Ето, това е! С този се получи
Сърдечни благодарности, AC_From_Hell
https://luftmiljobutiken.se/produkt/samsung-smart-9/
Това нов модел ли е?
https://luftmiljobutiken.se/produkt/...ke-heatcharge/ - новия върхов модел на Панасоник от 5к?
Самсунгът не е нов, предпоследният нордик модел, премиум се води, след него има още един по-добър.
Да, този панасоник е наследникът на VE_NKE.
Това не е ли същия климатик от клипа на 3:25? Топли до -26 вижте на 4:02.
KI_YOOU, сега е момента да продадеш Хитачито и да си вземеш топ модела на Панасоник. Усещам, че това е твоят климатик.
- - - - - - - - - -
Тоя самсунг наистина ми харесва като дизайн и показатели. Колко струва?
Нордик не се предлага в БГ. Обикновеният(не нордик) се предлагаше, но вече май няма никъде, ето го:
Климатик Самсунг AQV12YWAN/AQV12YWAX (Jungfrau-P)
Тоя флагмана на Панасоник имаше доста навнесени на 100/200 волта ( с топъл дефрост и то ), а цената беше по-ниска от на европейския модел.Доста се чудих на една бройка, която имаше тука налична, но беше 40-ка, а мен не ми трябва такъв мощен климатик за 3000 го продаваха ( нов ).
Този пост е редактиран от avenger; 23-01-16 в 00:28.