Страница 8 от 20 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 288
Like Tree42Одобрявам

Проблеми с климатици Samsung

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Re:Проблеми с климатици Samsung

2.  

3. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от mir71
    Ами, да!

Все едно да заведеш детето си на доктор да го лекува, а доктора да ти каже: "Абе, я вземи го утрепи това болнаво същество, направи си едно здраво, за да ти го лекувам!".

Ами, ако докторите наистина се възползват от същия подход и ни предписват само лекарствата, за рекламата на които им плащат и лечението, което на тях им е известно или изгодно, докога ще издаяним???

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Да сравняваш дете с климатик е направо вулгарно мен ако питаш...
    Така и не разбра, че твоят Самсунг е бил от старите, все още добрите, а сега всеки втори, да не кажа и първи, се оплаква от проблеми!

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Така и не разбра, че твоят Самсунг е бил от старите, все още добрите, а сега всеки втори, да не кажа и първи, се оплаква от проблеми!
    deian,а виждал ли си от старите с руски компресор?

6. Тук е от
    Feb 2007

Сравнението не го правя аз, а ти.
    Защото аз нито твърдя, нито бих приел човек да заслужава отношението, което някои имат към чуждата техника, а живота поднася примери на приравняване, понякога дори от лекари. Аз се позовавам на ДЛЪЖНОСТИТЕ, които всеки поема с избора си на професия и отношението, което произтича от собствения му избор.

Защо лекаря се кълне в своя професионален и етичен кодекс да спасява живота, а техникът ще прокламира унищожаване на проблемната техника??? Защо лекаря отива в затвора, че не е направил ноебходимото за нормализирането на пациента, а техника ще издига в норма унищожаването на току-що произведената техника? И какво се крие зад това, щом за унищожаването не се изискват никакви знания и всеки го може?

И накрая, да конкретизирам случая: Докога проблемите между производители и посредници у нас, ще се плащат от крайния потребител, който и без това плаща на всички??? Дори геройски и самоотвержено да приеме допълнителен финансов товар, кое да гарантира на крайния потребител, че част от проблемите не са измислени нарочно? Ако производителите ни заливат с боклуци, редно е те да си платят за това, а могат да ги заставят ЕДИНСТВЕНО посредниците, които са страна по договорите с тях. И тук е ролята на техника, който, дори да не е посредник на съответния производител, ще даде квалифицирана оценка за причината, поради която производителя е длъжник на потребителя, а няма да го подтиква да унищожава, защото така се заличават и доказателствата за евентуалната измама на производителя.

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

"Защо лекаря отива в затвора, че не е направил ноебходимото за нормализирането на пациента..."
    Ай не се отплесвай,че е кофти тема и не и е мястото тук!Кажи ми един осъден лекар за това,макар че има много,които заради немърливост или непрофесионализъм са навредили на пациент.Браво на тия лекари/Господ здраве да им дава/,които си гледат работата и дано не попадаме на другите!

8.  

9. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от johny01
    "Защо лекаря отива в затвора, че не е направил ноебходимото за нормализирането на пациента..."
    Ай не се отплесвай,че е кофти тема и не и е мястото тук!Кажи ми един осъден лекар за това,макар че има много,които заради немърливост или непрофесионализъм са навредили на пациент.Браво на тия лекари/Господ здраве да им дава/,които си гледат работата и дано не попадаме на другите!
    Ами ти сам виждаш, че не сме всесилни, за да нехаем за какво си харчим парите.
    И здравето, и техниката искат пари, без които нито докторът, нито техникът могат да ни решат проблема изцяло. И тъй като парите по дефиниция не стигат за всичко, а нуждите не винаги се виждат достатъчно отдалече, дали ще си дадем парите за техника или за здраве е дотолкова важно, доколкото едното от двете ще почака с надеждата, че няма да е фатално дълго. А това силно зависи от хората, които си гледат работата, без да ни вкарат в излишни преразходи.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от dm.petkov
    NEBELSERVICE: на твоя въпрос ще отговоря така;

ако си прочел по горните постове ще добиеш една добра представа за какво става въпрос.ако до
    йде клиент при тебе ще му набиеш ли най големия си боклук като го хвалиш до небесата.при първата ми рекламация не в прав текст ми казаха че съм се преебал.как да реагирам според теб?!?!?

На мене ми е е ясно за какво става въпрос разбира се. Този и други форуми продъниха света, че климатиците Samsung, не са най-добрия избор, особено ако се ползват за отопление. В случая просто искаш да избягаш от отговорността и последствията за направения избор. Или си толкова наивен че да влезеш в магазина да се метнеш на приказките на съмнителен продавач консултант и да похарчиш 1000 лева примерно при не дотам ефективната схема - купуваш климатика от мене пък друг ти го монтира и поддържа.

На пазара винаги е имало качествени и некачествени стоки - не можеш да очакваш че като купуваш най-евтиното, то ще е същото като другото два пъти по-скъпото. Но избора си го прави всеки сам - и после никой не ти е виновен: И колегите дето са ти го монтирали да не мислиш че им е много добре да се занимават с твоя климатик или пък сервиза.

11. Тук е от
    Feb 2007

Много недоволства от Самсунг прочетох, но единствените смислени причини за отричането, които открих, са платката и софтуера. Това, че изобщо не тръгвали, не ставали за нищо, сервизите били задръстени с тях и подобни, не са аргументи, а явно натрапване на лични оценки и по-важното, преекспонират омразата на някои монтажници към тях, омраза, която издайнически се простира и над други марки на традиционни производители, предлагани от хипермаркетите.

Налице е поредната сцена от родния театър на абсурда – вместо да са си изяснили проблемите на марката и да си изкарват хляба с отстраняването им, нашенските майстори призовават към унищожаване на собственото си препитание!? Ужким, де, щото и за слепия е ясно, че имат наум планове, които са тайна за клиента, но пътя към тях преминава през ликвидирането на омразната конкуренция. А къде по-добре би било и за джоба и за здравето на клиента просто да му сменят дефектната платка с изправна или да му инсталират правилния софтуер, вместо да го баламосват, че някой му е пратил от другия край на света щайга пълна с негодни тухли. Забавно занимание, няма що, но май по-приляга на новоизлюпените марки и ментета които заляха пазара ни, отколкото на старите традиционни и известни компании, които с десетилетия градят име, стоят зад всеизвестен адрес и си имат служби да следят и докладват редовно в кой регион на света какви дефекти показва продукцията им. Какво ли съдържат докладите за места, където клиентите скоро сменят машините им за други марки, без да става ясно каква е техническата причина за подмяната? А за неизвестна причина, гаранцията, естествено, не важи, нищо, че клиента си е платил като поп и парите му са разпределени между всички по веригата нагоре. Не се полага и снабдяване с проблемните компоненти, защото няма информация за необходимостта им. А като гледам безпроблемната работа на подиграния ми от специалистите нескъп Дженерал Илектрик, май почвам да се досещам защо тази марка климатици няма желание да има нещо общо с България... Та как беше девизът от 80-те години: “Българската нация – нация техническа, нация – комунистическа”! Явно ще има доста още глава българска да пати...

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

С две думи искаш да кажеш да толерираме тук купуването на Самсунг, за да има повече работа за сервизните техници?!? Какво са ти направили потребителите!
    Това е форум за взаимопомощ, не взаимонабутване.

13. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

gurom, Може ли да споделиш как се справя твоят климатик General Electric при сегашните климатични условия с отрицателни температури.

Успява ли да стопли, кажи за големината и спецификата на помещението което отопляваш с него, какви температури поддържаш, разскрежава ли се добре, колко продължава процеса разскрежаване и през колко време, когато спре да работи компресора продължава ли да върти вътрешният вентилатор и всичко друго което ти е направило впечатление или имаш като наблюдение при отрицателни температури?

14.  

15. Тук е от
    Feb 2007

С две думи искаш да кажеш да толерираме тук купуването на Самсунг, за да има повече работа за сервизните техници?!? Какво са ти направили потребителите!
    Това е форум за взаимопомощ, не взаимонабутване.
    Deian, не рекламирам, нито препоръчвам която и да било марка, всяка си има силните и слаби страни, апелирам за адекватно отношение към техниката и собствениците й.

Защо ли ми е някак трудно да видя взаимопомощ в агресивните и неубедителни лични оценки и присъди над техниката? Аз под помощ разбирам конкретизиране на проблема и обяснение на решаването му.

16. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    gurom, Може ли да споделиш как се справя твоят климатик General Electric при сегашните климатични условия с отрицателни температури.

Успява ли да стопли, кажи за големината и спецификата на помещението което отопляваш с него, какви температури поддържаш, разскрежава ли се добре, колко продължава процеса разскрежаване и през колко време, когато спре да работи компресора продължава ли да върти вътрешният вентилатор и всичко друго което ти е направило впечатление или имаш като наблюдение при отрицателни температури?
    Valen1, съжалявам, направил съм доста допълнения към системата и сега е много далеч от оригиналния си вид като температури и режими. Но мога да кажа с чиста съвест, че оригиналната машина си работи перфектно и се справя безупречно с допълнителните задачи, които съм й възложил. Прощавай, но не ми се говори за тези подобрения пред форум, където се прокламира “ремонт” на техниката с бухалки...

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Гумор ти малко си противоречиш. Значи тези сътрудници дето докладват за проблемите и световната марка е изработила това чудо, се е наложило да го преработи "Българската техническа нация" Няма какво да се заблуждаваме Самсунг стнаха като повечето неизвстни марки на късмет една бройка работи друга не.

18. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Гуром,от толкова четене и писане в този форум не си успял да си направиш никакви правилни изводи.Как се отстраняват проблемите на една машина ,която от завода излиза некачествена и сервизите и монтажниците са вдигнали ръце от нея...?И за какъв Дженерал Илектрик говориш когато това е нескопосано китайско изпълнение.???Не можа ли да разбереш ,че добри и ефективни климатици се правят от едни други хора на едно друго място...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 20 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Надежност, Поддръжка, Дълголетие, Проблеми с Климатици Mitsubishi-Electric? Мнения?
    От kokovox във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 23
    Последно: 23-01-15, 21:44
  2. Проблеми с хладилници Samsung SR-429 и GE Profile
    От jokolin във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 16-09-09, 17:27
  3. Проблеми със SAMSUNG CD-R/RW-SW224B
    От Vandal във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-04, 15:05
  4. Samsung R210S проблеми с индикацията на батерията
    От DoRa във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 23-06-03, 12:31
  5. Проблеми с Samsung CD RW
    От koleto във форум Общ - хардуер
    Отговори: 15
    Последно: 21-11-02, 14:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе