Как се оправя това ?
Не се оправя само. Иска майстор и поне малко любов към техниката. В случая липсват и двете, така че по-добре нова машина, която да не е "кенеф".
slu4ainik, при условие, че климатизатора Ви е все още в гаранция (поне аз така разбрах от това което сте написали), защо търсите сам решение на проблема във форума?! Обадете се на фирмата която обслужва Вашата машина и разчитайте да Ви помогнат.
Този пост е редактиран от slu4ainik; 10-07-15 в 12:00.
Здравейте,
Купих апартамент и заварих климатик samsung DB68-01130A(11)
Нямам упътване за него и няма как да разбера инверторен ли е?
Става ли като климатик или да го сменям?Искам зимата да отоплявам с него едната стая.
Благодаря
Тази стая параметри има ли?
Например: https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1...%B8%D0%BA.html
Има да 18 квадрата е, но въпроса беше дали е инверторен модела,защото тук стига до -15 и -20 градуса зимата.
Благодаря все пак за отговора
това не е модела на климатика ,някакъв парт номер си преписал
Отговорете на тези въпроси и тогава ще получите повече информация.
Здравейте,имам проблем с този модел Samsung AQV-12FA R410.Проблемът е, че като пусна работи 5 сек,пуска звуков сигнал 2-3 пъти като пиукане,светкат двете лампи, които са отдолу,зелена и червена и спира.Техник ми каза да опитам някакви кодове да вкарам,и ако не тръгне съм за нов.А този е купуван 2007 год.ако това е от значение.Ако може някой да ме насочи какво да правя,защото идват студовете.Благодаря....
Този пост е редактиран от avenger; 28-09-15 в 19:26.
А лампите мигат ли? Звуковите сигнали еднакви ли са? Това са кодове, описани най-вероятно в упътването. Ще те насочат какво е прецакано по климатика. Профилактика правена ли му е за тия 8 години?
Този пост е редактиран от avenger; 28-09-15 в 19:26.