Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 62
Like Tree1Одобрявам

SHARP AY/AE-XPC12JR - мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re:SHARP AY/AE-XPC12JR - мнения

Цитат Първоначално публикувано от rkk
    След като си с гипскартон е било по добре да се положат тръбите и кабелите предварително,за да не се вижда абсолютно нищо.Ако гипскартона е слаган преди време - тогава се скрива всичко с кабел канал(как така не знаеш какво е кабел канал- има интернет ...има снимки във форума на добре монтирани климатици...просто ги разгледай).Изолацията си е изолация,бандажа - бандаж (бялата лента за която говориш)няма проблем принципно,говоря ти само за естетическият вид на монтажа...кабела е грозно да виси от климатика по този начин - не е професионално направено...говори лошо за монтажният екип.А за климатика - незнам...всъщност ти колко климатика си отварял лично да ги разглеждаш...?
    Може ли линкове да ги видя тези неща, ако обичаш?
    Да видя тез кабел-канали какви са, както и на какво викат качествен монтаж?
    Гипс-картона е слаган преди 6-7 г., а климатикът е на 15 месеца!
    Просто не им е работата на техниците да идват и да режат гипс-картона, а после и да го шпакловат.Все пак това са монтажници на климатични системи, а не зидаро-мазачи или кнауфаджии! Не мисля, че Ванко68, ВелевКлима и др. ги правят тези неща!
    Та затова, приятел висят кабели по стената!Фининсите ми са съсредоточени към закупуването на още два климатика и съдомиялна машина, че жената ме яде от една година насам!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

4. Тук е от
    Aug 2008

Снимките са малко с кофти качество, но тази сутрин валеше и се наложи да снимам малко по-набързо, ето линк.
    http://dyanakiev.snimka.bg/details/s...xpc12jr.454601

Забравих да снимам климатика в отворено състояние, понеже при мен като вдигна капака се виждат наредени кабели, а колегата там имаше капаче. Ще снимам и дренажа на самия климатик, който представлява кабелен канал и е пуснат диагонално по стената. За кабела дето стърчи вътре коментарите са излишни

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Човек, ако тези бяха в моя дом и ми направят подобно нещо при евентуален монтаж, щях да им чупя ръцете повече да не барат инструменти....Моят съвет към тебе е - изобщо не ги викай тези копелета дето са се подиграли с теб. Намери си някой читав майстор, не знам от къде си - помоли го да ти демонтира машината и после да е монтира както трябва. Това ще струва пари, но по добре си плати за да е всичко както трябва....Може ли да не сложат изолация, ебати педалите...И този кабел - жива цигания - ами изкарайте го отвън и после отново го вкарайте в помещението на нивото на пода, за да не виси така като мъдо отгоре....Ей, направо се ядосвам от такива лайнарски монтажи....

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ако пренебрегнем естетичната страна на нещата, като гледам снимките не ми се струва, че няма изолация на тръбите. Ти си присъствал на монтажа - ти ще кажеш. Но не ми се виждат толкова тънки, че да сметна, че е без изолация.
    Някой ако има снимка на парче изолация да покаже, че не знам dyanakiev за какво си мисли. Това, което е показал в линка по-назад, не е изолацията, която се слага на тръбите на климатиците.

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Като гледам, има гума за изолация, но е стегната до дупка с бандажната лента, затова изглежда тънка.

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Според мен няма защото вижте как тръбата е гола като влиза в крана на външното тяло...

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Е, може да са я отрязали малко преди края. Някои така правят... Виждал съм и по 10-тина сантиметра преди крана без изолация, но после си има навътре.

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от InternetZombie
    Иначе ако искаш да говорим за наистина красива машина можеш да я видиш:

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Ееее, Мите, това е класика.....Не знам дали си виждал черния на живо, ама е уникат....

13. Тук е от
    Aug 2008

Препоръчаха ми един монтажист от Бургас. Ще направя снимки от демонтажа и ще съм и при монтажа. Тези ги оставих да си работят сами, защото имах много работа а и понеже имах очакването че си разбират от работата. Май всичко става с чатала на врата.

Ще пиша отзиви след новия монтаж и ще кача снимки от демонтажа

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Провери дали нямаш изолация на тръбите, защото ако имаш, аз не виждам смисъл от демонтаж и монтаж.

16. Тук е от
    Aug 2008

Ще разрежа с макетно ножче обвивката и ако няма направо ще си извикам тия които го слагаха да си оправят бакийте. Невиждам смисъл да дам още 150-160лв. за това че някой не си е свършил работата.

17. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте приятели ! искам и аз да споделя моето мнение за климатиците Преди три години имах големи главоболия с един измислен китайски климатик марка Бард По късно разбрах истината за тях как някой богати хора ги поръчват на ниски цени и им споставят име и по едно А може и две А А и ходи се оплаквай на ...... после В крайна сметка го върнах на магазина и ми поставиха една Мидейка която горе долу се ядва Скоро си поставих AY-U25SX Шарп за 2300 лв на 100 волта с трансформатор Повярвайте ми разликата я оприличавам на Трабант с Мерцедес !!!!! Гледам по магазините продават разни уж японски климатици но те са китайски или малайзиски Съветвам ви вземете си климатик правен за Японския пазар да е 100 волтов качеството е различно може да видите и някой сайтове в инета Забравих да кажа за магазинте Вимакс Техномаркет Технополис всичко е с некачествена стока - абсолютни боклуци се продават Лъжат хората и им вземат паричките Това е от мен живи и здрави ! и мислете четете ровете в интернет Гледайте климатика да има коп над 5 и не се притеснявайте дори и втора рака да го вземете чао ви !

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Здравейте пичове, наканил съм се да взема един 09JR - та сега е момента да ме удебите дали да бъде той или някой друг. Просто предпочитам Шарп - спечелиха ме с плазма клъстера и КОПа над 4, и при цена до около 1300-1400 макс. Нови модели, дали ще има скоро?
    Само се опасявам да не е шумен. Понеже на Хитачито 25YH5 - се чува лееееко само турбината, и нищо друго.
    Ще де ползва предимно за ОТОПЛЕНИЕ в ЮЖНА детска стая 20 кв.м., където напича добре зимата, с 5 кв. южни прозорци с дограма Рехау 5 камерна с 32 мм двоен стъклопакет 4 сезона + об. стъкло. Апартамент тухла с 2 см фибран на външната стена и тавана, като блога е с ТЕЦ в Русе.

Живо ме интересува и как му пада мощността с ниските температури, ако някой знае или покаже, ще е супер.

http://www.klimaticiruse.com/bg/klim...p/ayae-xpc9jr/

Сега до 20-ти Хитачи 10ЕХ3 е на 1099 с монтажа в ТМ. Впечатления от 14ЕХ3- много добър, ама филтри - хич.

Благодаря предварително на всички отзовали се!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения за SHARP AY-R28XC
    От ilian във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 7
    Последно: 05-01-15, 13:14
  2. Sharp LC-50LE652E
    От Ventsislav Velkov във форум Sharp телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 23-01-14, 19:03
  3. SHARP AY-XPC9JHR - мнения
    От tisho_g във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 15-12-09, 21:19
  4. Мнение за SHARP 32"AD5E и SHARP 26"AD5E
    От dani35 във форум Sharp телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 20-12-07, 22:31
  5. Sharp AY-U22SC - мнения
    От rumborak във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 33
    Последно: 04-12-07, 23:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе