Sorry, ако не се отваря, но пиша от телефона. По-късно ще коригирам.
Този пост е редактиран от Mega; 12-04-16 в 21:07.
https://vimeo.com/160076321
пп. Не се отваря. Иска рег.
Наистина е в класа на AVANT .Дано и в класа на SUZUMI пуснат нещо добро.
По -добре да "пуснат" нещо в класа на дайсекай.
Че беше приличен климатик с плазма и 10-тката можеше да се купи за 1500лв с монтажа.
Интересен дизайн,напомня на японски модел от близкото минало, но много посредствени параметри и много лек ,от 5 до 13 с 22 кила външно тяло. Айде за 5 и 7 криво ляво бива, ама нагоре ..
Този пост е редактиран от avenger; 14-04-16 в 12:58.
Откъде решихте всички ,че този модел ще се продава във България? Не виждате ли,че например Suzumi го няма в Англия.
След средата на лятото идва.
- - - - - - - - - -
Не са дали обяснение. Това са написали. Предполагам, защото се води лесно запалим? Отделно срещам статии, в които се казва, че при досег с киселина става силно токсичен газ. Като цяло не му се радвам много. Когато имам избор, си слагам машини на R410.
Този пост е редактиран от Mega; 12-04-16 в 21:15.
R410a ще е легален до 2025 в ЕС. После трябва да се замени с нещо по-екологично. R32 изглежда да е новия фреон, но може и нещо друго да излезе дотогава. В Япония не знам, какво е законодателството и накъде вървят там нещата.
Там са на 32 от 2-3 г ,вкл и в ниския клас повечето нови модели.
Този пост е редактиран от avenger; 14-04-16 в 12:59.
Спокойно, не е опасен този фреон. Води се слабозапалим, но не се запалва толкова лесно. Трябва концентрацията да е над 300 грама на кубичен метър и още редица условия. За домашни климатици едва ли е проблем.
На клиповете съм виждал японските майстори като монтират климатици с R32 даже не си правят труда да стягат. Завиват надве-натри гайките с обикновен ключ и това е.
Mirai до края на 2016г. ще се произвежда с r410a и r32 а от 2017г.остава модела само на r32.Това ще е фреона за напред,заради глобалното затопляне.Новото при MIRAI е по- голяма турбина,нов компресор,топлообменика е с алуминиево покритие за по-бавно замърсяване,и намаляване диаметъра на тръбите от 6,4мм.на 5мм.(след Фуджицу и Дайкин и Тошиба са в крак с модата с тръбите).Но заради r32 се постига по-голяма ефективност с по малко количество фреон.
Сигурно ефективността е била толкова голяма, че са намалили теглото на външното на 13ката до 22кг.