..Тази тематика с конкретната машина за пример отива твърдо към частния случай. Има проблем, технически или строителен ..живи ора има ли около този апартамент? Манометри закачаха л исе на таз машина..температури на стени и под и таван ? тъпото в коментарите е че се правят фундаментални изказвания..замръзналата машина била Тошиба и айдее всички с проблеми..глупости на търкалета.
Моята 5 ца дайсей 16 навремето 2012 та съм я пускал със старт от място в хола при вътрешна температура 9 градуса .Навън беше - 12, Беше изгасена за 2 седмици че бях в чужбина. В Б-я тогава е било и -23-4 , С цалото си неблагоразумие я пуснах тогава да върти на 18 градуса при 9 градуса в стаята. Никаква драма ..днес вече не бих го направил .
На +3 градуса това е абсурдно да е нормално положение.Има проблем Alexi,да го дири.
В Daikin-a било тихо. и това е атестат за качество може би ? и липса на проблеми...ми да предположим ,че никой със супер скъпи машини няма да седне да пише че мерцедеса е на трупчета ? Трайкат си.. Да няма сурови зими във Врачанско, да нямам видове клими и различни версии да не приказвам ама... да се приказват небивалици за корава техника ..не приемам.
Техниката се и троши и се прави, няма нищо нетрошливо.