Разберете най после-в българският език няма дума в множествено число завършваща на "й"!!! Кой ви учи на тези простотиЙ?
Разберете най после-в българският език няма дума в множествено число завършваща на "й"!!! Кой ви учи на тези простотиЙ?
МалиЙ, малиЙ...но всичко е точно. Тошибата работи в режим на регулиране ( обратното на on/off ). Усилва си, намалява си...
Имам усещането, че някак си е нередно да си доволен от съответния климатик, дори описан в правилната тема.
Винаги се изписват поне 2 страници офф топици след това...
Извинявам се, че съм споделил-явно това не е идеята на форума.
Не мога да казвам на черното -бяло, а ако има дискомфорт предприемам мерки без много да се жалвам.
Толкова потребява и работи много тихо, сложен е над леглото и имам претенции да съм много добре със слуха, защото ми е свързано с работата
Дали карантиите му са наред-разглобявах го и изглеждаше окей Ако има проблем-има си гаранция.
Не трака, не пука, не му дрънчат ламарините или втулките. Сигурно има и много по-добри, но аз търсех вътрешно с размер до 730мм заради мястото, където е монтиран.
Потребява съвсем нормално, според мен и работи комфортно. Повече няма какво да се желае от един уред
stainway, трябва да вземеш и един климатик от високият клас на марката и да направиш едно обективно сравнение.
На Toshiba Carrier високият клас е дайсейкай естествено. Любимият ми климатик.
staynway , у нас май това е аналога :
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Не знам кой е високия клас на Carrier,но този от подписа ми е единственият, който се продаваше тук Това прави избора по-лесен Сега го погледнах, връщайки се у дома. Заскрежен ,но много тих отвън. Вътре е настроен на 20 градуса и тих режим. Усеща се като конвектор -едва доловима топла струя, ако си поставиш ръката пред него.
Заковал се е на около 230 вата
Стейн, в каква стая е?
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk