Естествено, че сме заинтересовани качвай!Първоначално публикувано от panko75
Естествено, че сме заинтересовани качвай!Първоначално публикувано от panko75
Превода, който имам за RAS 402 UDR е на PDF файл, но е голям - 18 MB , т.е. свалих оригиналния файл от сайта на TOSHIBA и го "обработих" на български с малки изключения. Къде да го кача? Тук може дамо до 1 МВ.![]()
![]()
![]()
Можеш да го сложиш в dox.bgПървоначално публикувано от panko75
![]()
![]()
Ето ви превод за климатиците от серията UDR. Аз имам RAS-402UDR, а превода който ми дадоха от Термо Клима беше повече от педераски. Затова се амбицирах (или по-скоро ме обвзеха мазохистични страсти) и след няколко месеца къртовски труд, успях да направя що-годе свестен превод от Японски, с малки изключения. Всеки, който иска, може да го изтегли или да го доусъвършенства на воля, само не забравяйте да дадете оценка за свършената работа. Ще се радвам на коментари и на подобрения на превода. Ето ви и линка към файла:
http://dox.bg/files/dw?a=75f268eb09
![]()
![]()
![]()
Панко ти си еретик.
Винаги когато съм разглеждал климатици с йероглифи и съм бил с противоречиви чувства и ме е дразнело, че фирмите предлагат климатици без елементарно преведено упътване в стил:"Зе'ем ли ти парата, е**т ти ма**та ..." и това е било основното събражение да не възприемам сериозно такива оферти.
Е сега за 1 път като погледнах превода ти, ми се прииска неистово ...
... да имам един ...
А си еретик, защото си изключение от всички останали които казват колко хубаво им е да сев японските къщурки и дори без превод стигали почти до
...
panko75, и от мен имаш едно голямо ''Да''-професионално изглежда.
Нали си наясно, че скоро ще започнат да го дават разни фирми на клиенти, закупили този модел![]()
Барнато е дистанционното на UDR,но основните неща трябва да са идентични?Първоначално публикувано от joro_bul
Браво на интелигентните хора, но труда им трябва да бъде оценен, защото само от това "браво" ще се възползват първо Термоклима![]()
Браво за упоритостта,да не кажа ината.Предполагам,че ще бълнува на японски до 2014 г.