Отговор: Toshiba Daiseikai 8
Цитат:
Първоначално публикувано от
m_dikov
Тя тази тема не бе ли за отзиви от машините, а не на кой, къде и как му е монтирана машината :)?
Точно за този модел, отрицателни отзиви няма да има, така че темата ще стане скучна!
Цитат:
dodo_pv
Като стана въпрос за пари, на същата цена са пуснали нокрии 14 и 18 в една от търговските вериги! Няма ли най-на края да свалят цената на тези осмици до 1800 - 2000 лева, колкото трябва да струват :mad:
Едва ли има защо 13дайсейкай да е на цената на 14нокрия.Сигурно Ганю така е решил
няма как да е 1800 лв тая машина ..
Цитат:
Alexi
няма как да е 1800 лв тая машина ..
Поради каква причина не може?
по много .. нов модел е ,топ модел при това ,отделно машините на Тошиба не се обезценяват виж дайсейкай 3 колко струва - все още го има тук там ,или 6.5 .. няма да падне с повече от 100 лв и тоя
Цитат:
popov
Едва ли има защо 13дайсейкай да е на цената на 14нокрия.Сигурно Ганю така е решил
Имам пред вид цената на десятката. Нормално е 13-ката да е мъничко по-скъпа, заради по-мощния компресор.
dodo ти като притежател на 8 серия ,заслужава ли си машината 2600лв.за 13-ска.Това не са никак малко пари.Хубави машини са но все пак
е то и ти си ги дал преди няколко години за твоя :)
Е аз го взех доста по-малко.Мислих да взема LT,но така се развиха нещата.
Цитат:
popov
dodo ти като притежател на 8 серия ,заслужава ли си машината 2600лв.за 13-ска.Това не са никак малко пари.Хубави машини са но все пак
Нямах избор. И на мен не ми се даваха толкова пари, ама у нас, на хитачитата била проблемна поддръжката, за разлика от тази на тошибите.
избор има ама като го влече човек Тошиба :)) за тия пари има и доста добри машини на 100 волта дето отвяват Тошибата откъм топлоотдаване със страшна сила
Цитат:
Alexi
избор има ама като го влече човек Тошиба :)) за тия пари има и доста добри машини на 100 волта дето отвяват Тошибата откъм топлоотдаване със страшна сила
В Пловдив, 100V има само чат-пат през зимата, в офшорната зона (Столипиново). У нас си нямаме...
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
popov
vadjo колко квадрата топлиш с този климатик
49 квадрат,западно изложение между други два на етажа,на снимката двата прозореца със кафяви щориПрикачен файл 15529
- - - - - - - - - -
Цитат:
popov
vadjo колко квадрата топлиш с този климатик
49 квадрат,западно изложение между други два на етажа,на снимката двата прозореца със кафяви щориПрикачен файл 15529
- - - - - - - - - -
А ето и още два клипа от работата на климатика днес.Първият е от обед когато духаше доста силно и валеше сняг.Вторият е от преди час близо-запалисе единият комин и се наложи да отварям за покрива,че само аз имам ключ за покрива.
http://vbox7.com/play:82929662ec
http://vbox7.com/play:fb45cf5b0f
Цитат:
dodo_pv
В Пловдив, 100V има само чат-пат през зимата, в офшорната зона (Столипиново). У нас си нямаме...
точно в Пловдив е бъкано с нови модели на 100 волта
Опита се да се пошегува, но не му се получи. В Пловдив даже и в Столипиново е 230V и пружините топлят доволно.