Какво те интересува, коя година е излязъл модела или твоят климатик кога е произведен?
Какво те интересува, коя година е излязъл модела или твоят климатик кога е произведен?
Този пост е редактиран от Йордан Илиев; 21-12-16 в 22:07.
На външното или вътрешното трябва да има написана дата,месец и година на производство.Като модел провери във форума първите теми на модела там ще е писано коя година е .Радвай се че машинката си работи перфектно и не се вкарвай в размисли.
На пластмасовите детайли, капаци, клапи и др. има датник кога е произведен самият детайл. Слагаш 3 месеца напред и ориентировъчно придобиваш представа.
На MHI 25ZM-S има датник на средата на капака, който се вдига за смяна на филтрите. В случая 2016г, 3-ти месец.
На Дайсейкая са на щипките на този капак и се виждат когато се свали капака.
Може да се огледаш дали има на хоризонталната клапа.
Когато имаш профилактика и се махне големият бял капак - има на шасито/основата датник и бял печат за тест или каквото там се проверява.
Втори вариант, питаш АХИ Кериър.
2010 година е модела.
Честита Коледа!
От 2дни майка каза, че оранжевата лампа(filter) светела постоянно, а филтрите ги чистихме преди седмица. Та каква може да е причината според вас?
Причината е, че машината е работила непрекъснато определен брой часове и чрез тази индикация се напомня за почистване на въздушните филтри. Въпреки, че те са почистени, трябва да нулирате брояча индикиращ времето на работа. Това става, като натиснете с остър предмет бутона на дистанционното управление на който пише FILTER. Един въпрос - книжките които са прилежащи към машината, отваряни ли са някога?
Весели празници!
Това ми напомни един случай ( поддържам и касови системи покрай останалите глупости ) звъни ми един клиент - абе три пъти броя парите ,не мога да затворя ден
Бутона Reset на снимката върши същата работа, натиснат за около секунда.
Не, това което сте написали не е спам. Съжалявам за това което съм написал, не знаех за Вашето състояние. Моля да бъда извинен.
За много години!
Днес в Ямбол има много гъста мъгла и външна температура 3 градуса, Прави ми впечатление, че по питата на Тошибата за пръв отзад има доста скреж, но за цял ден направи само два пъти дефрост, докато Панасоника е с чиста пита, но дефроства през 2ч. Онзи ден нещата бяха коренно различни, -9 навън и двата бяха с чисти пити, но Панасоника си дефростваше на час, а Тошибата си свиркаше и не направи нито един дефрост. Един вид мъглата мъчи мно повече Тошибата от колкото студа?
Въпреки всичко Тошибата топли много повече от Панасоника
Така,тошиба 137Skv-E3 тази вечер здаде.Май вече няма фреонец,в 20ч,ми направи някакъв измислен 3мн.дефрост страно шумящо вътрешно тяло.язък за хубавия климатик.
Този пост е редактиран от its large; 09-01-17 в 08:02.