Първоначално публикувано от
Symptom ...Къде е промяната... поради някаква причина икономистите отдолу са оставили отоплението включено( газ)Петъка си ходят на село и се връщат неделя вечер и всичко се изключва да не харчи ! .. меря пода, никога не е бил 19.7 - 20.0 градуса.
Дайсея никога досега не е тругвал след дефрост зимата без да се набере..на макс, да издуха яко и да се закроти. Сега просто си тръгва и си шушка.. но понеже хола е голям му пускам Fan 1 ,и така си седи ..заради влагата навън все пак събира скреж.
Температурата от 23 ти декември м.г. до 6 януари 2016 та на пода в една точка дето меря беше 13 градуса,.. на тази точка съм виждал и 9 градуса !!.. резултата е конденз, по плочките в хола ми.. малко но го имаше. Сега е 19.7 тази точка.
Тази огромна промяна е от един под..други промени няма .. Пада на температурата между дефростите, стигаше 3 градуса. Докато пиша, съвпадна с дефрост. Пада сега е 0.4 градуса !!!!!
7 минути и обърна .Като усещане в хола е по равномерно топло, климата поддържа само, а не се бори да затопля,както си караме всяка зима досега.
Неведоми са причините в тези отдолу да е 20 градуса, откак имам дайсея, не е било така...