За нордик версията, отопление от 10кв.м до 200кв.м. Явно и за в кене*и е предвиден да работи.
Screenshot_20190310-215944.jpg
За нордик версията, отопление от 10кв.м до 200кв.м. Явно и за в кене*и е предвиден да работи.
Screenshot_20190310-215944.jpg
Приложението за wifi контролера на Toshiba показва ли моментната консумира мощност и консумираната енергия за даден период като на Fujitsu, например?
Купи един и ще разкажеш после, виждам че си мераклия.
Аз бих взел, но стаите не са ми подходящи за такъв климатик.
Миланов, това не е ли премиум климатик?
П.П Пише, че даже може да раздухва камината.
Ааа, извинявай.
Гледам ръчкаш нещо по темата реших да помогна с up-ването.
- - - - - - - - - -
Не разбрах какво имаш в предвид. Но да, от европейските им модели трябва да е най-най-най.
- - - - - - - - - -
Ооооо, пропуснал съм, вече си се обзавел. Със здраве да си ги ползвате.
Е, как е?
Ами milanov, ще ти кажа наблюденията ми за седмица за DaiSeiKai-а. Към 14-15 кв. спалня, старо строителство, тухла, без изолация и стара дограма. Климатика е настроен на 25°C, вчера и в петък при 21-22°C външна от термометър, ковеше вътре 25°C. В момента е 4°C навън и пак кове 25°C. Не разбирам че работи. За сега не се е успивал. То това стига... Естествено заслуга имат едни мъже, знаете кои.
Shorai 16-ката също си работи без проблеми за момента.
Изказването се ползва, когато е на*кан софта на машината...
Изказването се използва, когато боднеш голяма машина в малко помещение. Просташкото е в този, който е поръчал музиката, а обидното е за тези, които му се връзват. Нищо лично, тук четат и хора, които още си мислят, че могат да научат нещо ново.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Изчакай да падне външната под 0 и тогава ще ти стане по-забавно.
Някой пробвал ли е застопоряване на клапите по познатия начин от предишния модел?